Feţele întunecate ale zodiilor: cine ar putea fi şef în Iad şi nativul care şi-ar vinde şi mama pentru un pumn de arginţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu toţii avem o faţă întunecată care, oricât am încerca să o ascundem, iese la iveală în anumite situaţii. FOTO eurosport.ru
Cu toţii avem o faţă întunecată care, oricât am încerca să o ascundem, iese la iveală în anumite situaţii. FOTO eurosport.ru

Cu toţii zâmbim aprobator când, în horoscop, suntem lăudaţi pentru generozitatea, sensibilitatea sau bunătatea noastră, însă nu multe „portrete” zodiacale descriu, cu o sinceritate critică aproape dureroasă, feţele ascunse ale nativilor, aşa cum o face o astroloagă în cartea „Feţele întunecate ale zodiacului”.

Autoarea Stella Hyde şi-a folosit cunoştinţele astrologice, îndrăzneala şi sinceritatea în scrierea cărţii sale, „Darkside Zodiac”, în care explorează şi dezvăluie într-un mod usturător caracteristile întunecate ale nativilor:

Berbecul este în stare să îşi vândă organele pentru trofee

Lacomul, agresivul şi certăreţul Berbec este atât de energic, încăpăţânat şi morocănos încât ai putea să juri că este, permanent, un adolescent virgin, măcinat de problemele nemiloase ale pubertăţii. 

Te înfurii din senin uneori, aşa că dispoziţia ta este un teren minat, alteori eşti la fel de pasiv precum o cărămidă. Poţi chiar şi să fii lovit cu una şi să nu reacţionezi. Pentru că eşti extrem de competitiv, trebuie să fii primul în orice, chiar şi la un concurs de scuipat la distanţă, şi eşti în stare să faci absolut orice pentru victorie.

Taurul este omul arginţilor

Persoanele care pot vedea binele în oricine spun că Taurii sunt persoane stabile, pe care te poţi baza. Realitatea este însă că, de fapt, aceşti nativi sunt incredibil de anoşti şi atât de căpoşi încât uneori nu îi poţi clinti nici cu bătaia. 

Foarte multe femei au adormit de plictiseală în timpul sexului cu un bărbat Taur şi foarte mulţi bărbaţi şi-au pierdut erecţia din cauza pasivităţii pe care o afişează în dormitor femeile aflate în această zodie. Desigur, uneori eşti în stare să-ţi surprinzi partenerul sau partenera cu sesiuni amoroase pasionale, dar numai dacă partida de sex de desfăşoară la Disneyland, într-o zi în care ai câştigat premiul cel mare la loterie, ai luat ecstasy şi ai aflat că ai fost declarat cel mai frumos din lume. Eşti un om al lucrurilor materiale, aşa că fericirea ta se traduce prin mâncare bună, un cont bancar plin şi un model de top în dormitor. Oricât ai avea, nu este de ajuns, iar gândul că alţii o duc mai bine te ucide.

Gemenii şi dragostea de arginţi

Sub masca sincerităţii se ascunde un negustor şantajist, oportunist şi fără scrupule, care culege în permanenţă informaţii despre toţi cei cu care intră în contact. O face, desigur, pentru că este prevăzător – niciodată nu ştii cine-ţi devine duşman sau cum poţi folosi ce ştii în interes personal. 

Îţi faci cu uşurinţă prieteni, dar mai ales duşmani, pentru că nu te dai în lături de la nimic când vine vorba de a reuşi. Eşti escrocul cu zâmbet incitant, căruia nimeni nu-i poate rezista, cel care le fură văduvelor pensiile, lasă bebeluşii fără biberoane şi şi-ar vinde şi mama pentru un pumn de arginţi.

Narcisismul tău şi teama de responsabilităţi te transformă, parcă, într-un copil, dar, în mod paradoxal, unul aflat într-o permanentă criză a vârstei de mijloc. Veşnic imatur, eşti un cuceritor a cărui activitate preferată este să iubească, dar doar pentru câteva ore, pentru că ce-i prea mult strică.

Racul poate „sădi” seminţele depresiei în sufletul oricui

Mereu cu capsa pusă şi cu o dispoziţie mai schimbătoare decât vremea, Racul este extrem de morocănos, plângăcios, arţăgos şi mereu chinuit de viaţă. Eşti total lipsit de speranţă şi atât de negativist, încât l-ai băga în depresie pe Moş Crăciun, cel veşnic voios. Îţi place la nebunie să te vaiţi despre orice şi oricine şi te hrăneşti cu eşecurile prietenilor tăi, pentru că doar asta te face să te simţi mai bun.  

Eşti empatic doar dacă simţi cu adevărat că este nevoie de tine, altfel eşti complet impasibil la suferinţele celorlalţi. Atunci când te îndrăgosteşti, strategia ta preferată de agăţat este indiferenţa. Eşti în stare chiar şi să îţi înscenezi moartea, doar-doar să atragi, chiar şi pentru scurt timp, atenţia şi lacrimile celui pe care îl iubeşti.

Leul este în stare să-i „devoreze” pe cei care nu i se supun

Leii şi Leoaicele sunt, după cum ştie toată lumea, regi şi regine. Inima care pompează sângele albastru prin vinele „regalităţilor” este, însă, putrezită, pentru că nativii acestei zodii sunt aroganţi, intoleranţi, egocentrişti şi foarte inflexibili.

Trebuie să fii adorat de absolut toată lumea, tot timpul şi te aştepţi ca toţi să se învârtă în jurul tău. Atunci când nu se întâmplă asta, ai o imperială criză de furie şi te transformi din „Regele Animalelor”, în „Regele Infernului”.

Eşti extrem de superficial şi preferi să creezi alianţe cu oameni arătoşi, puternici, cu influenţă şi bogaţi.

   

carte

Fecioara doarme cu oglinda sub pernă

Plină de negativism şi obsedată de detalii, Fecioara îşi petrece mare parte din timp criticând şi judecând. Este ipohondră, iar paranoia ei este atât de mare încât poate ajunge la urgenţe invocând sindromul membrului fantomă, care ar fi, de fapt, un picior imaginar crescut din senin printr-una din urechi. Foarte mulţumit de propria persoană, dar extrem de critic cu ceilalţi, cel mai mare păcat al tău este vanitatea.

Ce-ţi doreşti cel mai mult de la partenerul tău de viaţă este să-ţi ţină oglinda, dar numai atunci când îi dai liber de la a fi sacul tău de box. Este persoana care suportă pasiv toate judecăţile pe care simţi nevoia să le emiţi pe parcursul unei zile, atunci când nu ai în cine să tragi cu săgeţi, ca nu cumva să te otrăveşti cu propriul venin.

Balanţa are stabilitatea unui titirez

Vanitate, lipsă de statornicie, lene, extremism, toane şi inconsecvenţă – într-un cuvânt, Balanţă. Atunci când obţii ce-ţi doreşti, acel lucru îşi pierde valoarea. Aplici acelaşi principiu şi în cazul oamenilor. Eşti cu capul în nori, dar în norii de praf de pe Marte, şi nu înveţi niciodată din greşeli. Pozezi în inocenţa întruchipată, care trăieşte pe tărâmul unicornilor şi al curcubeelor, dar nu eşti deloc atât de neajutorat pe cât dai impresia. Pur şi simplu adori să te simţi puternic, aşa că-ţi ţii pumnul de fier ascuns în mănuşi delicate de catifea, cu care îţi place la nebunie să aplici lovituri, ca mai apoi să zâmbeşti ca un copil. 

La prima vedere, sexualitatea este arma ta cea mai de preţ. Îţi flatezi interlocutorii, eşti Zeul Flirtului şi nu ştii să clipeşti altfel decât fluturându-ţi genele. Dar când ajungi în dormitor arunci o găleată de apă cu gheaţă peste partener, pentru că-l preferi, în mod sadic, înfrigurat şi în delir, nu transpirat şi în extaz.

Scorpionul ar putea conduce cu succes Iadul

Eşti un nebun ahtiat după putere, obsesiv, neiertător şi atât de rău încât asta te face sexy, mai ales în ochii persoanelor cu traume psihologice cauzate de părinţii neglijenţi. Şi nu ai nicio problemă cu a profita de slăbiciunile lor pentru figuri autoritare. Îţi plac dulciurile, pe care preferi să le mănânci de pe trupuri goale, pentru că sexualitatea ta atinge, uneori, cote extreme. 

Eşti o persoană atât de întunecată, încât apelativul „diavol” parcă nu-ţi face dreptate. Nu există viciu sau păcat pe care ai refuza să-l comiţi. Cel mai crunt blestem al dău este dorinţa, pentru că tu-ţi doreşti orice pe lume.

Săgetătorul este copilul teribil al zodiacului

Poate eşti nechibzuit, ai gura mare şi îţi place să te impui, dar eşti foarte inteligent şi ştii că, dacă vrei să scapi mai uşor, trebuie să dai impresia că eşti măcinat de remuşcări atunci când eşti prins lângă cel împuşcat, cu arma în mână. 

Nu te gândeşti la consecinţe şi îţi asumi mereu riscuri violente şi fără rost. Eşti lacom şi dominat de propriile aspiraţii chiar dacă, de multe ori, eşti confuz când vine vorba de ce-ţi doreşti. Nu poţi rezista propunerilor extreme, aşa că dacă ţi s-ar propune să-ţi vinzi sufletul Diavolului ai face-o doar de dragul experienţei, fără să ceri ceva în schimb. 

Capricornul se crede atotştiitor

Răutăcios, ambiţios şi fără principii, devii brusc răbdător şi aştepţi cu mintea odihnită şi trupul neobosit când totul în jurul tău începe să se prăbuşească. Uneori te hrăneşti, parcă, cu nefericirea celorlalţi, mai ales când este vorba de cei care stau în calea reuşitei tale. Preferi să îţi ţii însă ascunsă această latură a caracterului şi să pozezi în mâţa blândă, ca nu cumva „victimele” să îşi construiască strategii de apărare.

Renunţi de multe ori la prietenii şi relaţii amoroase pentru că te simţi neapreciat şi desconsiderat. Ai pretenţia ca oamenii să creadă tot ce spui şi să procedeze exact aşa cum îi sfătuieşti. De ce nu te-ar crede când le spui că roşia este, de fapt, albastră atunci când se coace? 

Vărsătorul priveşte viaţa cum trece pe lângă el

Relaxat, detaşat, excentricul Vărsător are o inimă de gheaţă şi o curiozitate bolnavă când vine vorba de viaţa sexuală a celorlalţi. Nici măcar nu încerci să îţi ascunzi partea întunecată pentru că, izolat în propria bulă de cristal, nu te laşi deloc afectat de consecinţele vorbelor sau acţiunilor tale. Consideri întotdeuna că eşti nedreptăţit, dar şi că cei care te pun la zid sunt atât de ignoranţi încât nu merită furia ta.

De multe ori eşti parcă un spectator distras al propriei vieţi, motiv pentru care nu ai niciodată reacţii spontane vizavi de vreo experienţă. 

Eşti, în general, o persoană irascibilă, chiar dacă, uneori, faci efotul supraomenesc de a fi şarmant şi cooperant de dragul productivităţii. În dragoste eşti foarte manipulator şi-ţi plac jocurile, aşa că mereu îţi împingi partenerii să se comporte urât, doar pentru a-i vedea apoi chinuiţi de sentimentul de vină, de care ştii foarte bine cum să profiţi.

Peştii sunt maeştrii lumilor paralele

Chiar dacă îţi negi partea sinistră, eşti o persoană manipulatoare şi destul de parşivă, care găseşte mereu metode de a construi realităţi false. Nu eziţi să îi atragi şi pe ceilalţi în universurile tale. Eşti dependent de sentimentalisme şi distrugere de sine. 

Pluteşti, parcă, prin viaţă, fiind mai tot timpul absorbit de emoţii, cu o mutră neajutorată, dar adevărul este că ai învăţat să joci atât de bine rolul martirului, încât nu mai poţi fi perceput altfel.  

Atunci când îţi faci prieteni, ai nişte criterii clare. Cel mai important dintre acestea este ca noul tău cel mai bun prieten să fie un paria. Acesta va fi atât de flatat de atenţia ta, încât îţi va satisface nevoia patologică de afecţiune.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite