Horoscop lunar august 2022: Zodia care se va confrunta cu un colaps emoţional. Ce le aşteaptă pe celelalte zodii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscop lunar august 2022: ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte în luna august. Leii sunt plini de creativitate şi visează cu ochii deschişi! Iată previziunile astrologului Click! şi pentru celelalte semne zodiacale.

Horoscop lunar august 2022 pentru Berbec

Sectoarele profesional şi financiar vor reprezenta preocupările prioritare pentru voi. Veţi avea nevoie să manifestaţi câteva calităţi şi să îndepliniţi ceva condiţii dacă doriţi să traversaţi cu bine perioada.

În primul rând trebuie ca lucrurile importante să le rezolvaţi în primul decan din lună, apoi e nevoie să nu manifestaţi frivolitate şi să dispuneţi de o gândire creativă, astfel încât să puteţi transforma un hobby în profesie dacă-i necesar. Lucrurile-s în schimbare şi nu trebuie să vă prindă pe picior greşit. Puteţi stabili obiective ambiţioase şi depune toate eforturile pentru a vă realiza planurile. Poate că va fi dificil să vă concentraţi pe ceva anume, să le ţine minte pe toate, să faceţi mai multe lucruri deodată. De aceea riscaţi ca inconsecvenţa voastră să-i deranjeze pe alţii.

Întreaga a doua jumătate a lunii va avea complexitatea ei. Creşte probabilitatea ca eşecurile amoroase asociate cu egoismul, gelozia sau neîncrederea să vină, există riscul deteriorării relaţiilor cu superiorii, partenerii, oamenii care au aceleaşi idei sau colegii, vin responsabilităţi suplimentare, plus că organismul va începe să resimtă stresul şi oboseala.

Horoscop lunar august 2022 pentru Taur

Pentru voi e o lună în care va trebui să vă ocupaţi de problemele celor dragi, dar să nu cumva să vă neglijaţi pe voi!Energia va fi suficientă pentru familie şi pentru voi.

Ideile vor veni din abundenţă, iar unele dintre ele pot fi foarte utile şi vă pot ajuta să vă dezvoltaţi şi să vă promovaţi afacerea. Problema ar fi că nu veţi avea chef şi înclinaţie să gândiţi cu sârguinţă ideile până la sfârşit, aşa că multe gânduri valoroase nu vor fi niciodată transpuse în realitate. Dacă lucraţi în construcţii sau în activităţi imobiliare, atunci puteţi conta pe rezultate acceptabile dacă sunteţi atenţi atunci când interacţionaţi cu oameni cu putere, şefi, clienţi influenţi.

Financiar, vin modificări, unele bune, altele nu. Este de preferat să vă concentraţi pe dezvoltarea relaţiilor şi proiectelor anterioare. Situaţia poate scăpa de sub control în a treia decadă de august.

Pentru a treia săptămână a lunii v-aş sfătui să amânaţi călătoriile, inclusiv delegaţiile de afaceri, deoarece creşte probabilitatea de forţă majoră, de situaţii imprevizibile, periculoase şi riscul de accidente.

Horoscop lunar august 2022 pentru Gemeni

Primele 10 zile din august sunt favorabile pentru călătorii de afaceri şi întâlniri cu diferiţi oameni. Sunt perspective promiţătoare de muncă şi succes, de creştere profesională şi realizarea rapidă de obiective frumoase. De aceea vă sfătuiesc să vă ocupaţi acum de lucrurile importante, pentru că mai apoi vor urma alte tipuri de energii, nefavorabile vouă.

Cum spuneam, după 11 august încolo se tulbură apele, vin probleme, vin provocări şi unele dintre ele nu depind de voi. Vă puteţi schimba locul de muncă, ori vă veţi muta într-un nou loc de reşedinţă sau poate că ambele simultan. Veţi primi câteva veşti de la părinţi sau le veţi îndeplini instrucţiunile, veţi lucra de-acasă din cauza sănătăţii precare sau a nevoii de a avea grijă de unul din membrii familiei.

Conflictele pot apărea pe baza unor obligaţii neîndeplinite la timp, veţi schimba ordinea priorităţilor, vă veţi confrunta cu un fel de colaps emoţional. Multora dintre voi le va fi dificil să ia decizii echilibrate şi deliberate deoarece emoţiile şi sentimentele inconştiente vă vor ghida, iar voi nu prea ştiţi să lucraţi cu ele. Mai bine cereţi sprijinul prietenilor de încredere, al celor dragi pentru că ele vă pot ajuta la alegerea tacticilor comportamentale potrivite.

Horoscop lunar august 2022 pentru Rac

Poziţia Soarelui va aduce pentru voi în prim-plan tema banilor, căci cele mai mari probleme şi dezacorduri pot porni de-acolo.

Ca şi pentru alţi nativi, sfătuiesc să vă rezolvaţi lucrurile importante în primele 8 zile din lună. Atunci aveţi deschidere astrală pentru o comunicare activă, întâlniri romantice, căsătorii, evenimente festive, consolidarea poziţiei sociale.

Mai târziu, încercaţi să vă protejaţi de contacte şi aventuri dubioase care vă promit profituri rapide. În caz contrar, veţi pierde chiar şi economiile existente. Dificultăţile bruşte vor fi asociate cu greutatea în obţinerea banilor lor sau cu o distribuţie nedreaptă a veniturilor. Nu sunt excluse cheltuieli mari neplanificate, din cauza cărora va trebui să vă eschivaţi în toate modurile posibile pentru a vă menţine stabilitatea materială. Ar trebui să vă abţineţi de la a da mprumuturi şi a lua credite, a face achiziţii scumpe, investiţii, de la vânzarea de orice şi de alte angajamente profesionale.

Contrar, veţi deschide cutia Pandorei. Va fi greu să ajungeţi la înţelegeri şi compromisuri, să organizaţi activităţi colective eficiente, chiar dacă aveţi dreptate în unele cazuri. Dar dacă veţi prelua funcţii de menţinere a păcii pentru a netezi contradicţiile şi a restabili o atmosferă paşnică, o s-aveţi succes.

Află pe Click! ce le aşteaptă pe celelalte zodii în luna august

Stil de viațăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite