Horoscop 5-7 octombrie 2018. O zodie va avea parte de o ”aventură sălbatică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit şi primul weekend din luna octombrie şi zodiile vor avea parte de încercări. Unii vor avea probleme de sănătate, alţii cu banii, iar cei mai norocoşi vor avea parte de o aventurp. Află şi tu ce îţi rezervă astrele pentru weekendul 5-7 octombrie:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un weekend plin de activitati, si vesele si distractive, dar atentie si la cele riscante ce iti solicita atentia deplina. Nu lasa stresul sa te copleseasca. Mai bine ridica-te deasupra oricaror batalii interne ce te fac anxios sau speriat. Inconjoara-te cu oameni pozitivi si cu vointa care iti stiu valoarea si vor sa fie cot la cot cu tine. Schimbarile vor urma un curs pozitiv si tu simti asta in adancul inimii. Ai incredere ca viata este pe cale sa iti dea bucurii dupa munca ultimelor luni. Fa-ti timp suficient sa te odihnesti si te vei misca cu flexibilitate si usurinta prin fiecare zi.

Afirmatia weekendului pentru Berbec : Privesc cu drag spre viitor

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un weekend in care sa fii atent la energia cuvintelor rostite. Fii atent ce spui, gandeste-te la ce ai citit, fii constient ca intotdeauna poti gasi un sens ascuns printre randuri care poate si descifrat si recunoscut pentru ce este cu adevarat. Frica iti poate face relatiile mai dificile. Daca timpul schimbarii a sosit, nu ii rezista. In schimb, incearca sa dai drumul si asigura-te ca te simti in siguranta in cercul tau social si langa oamenii care tin la tine.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Sunt flexibil si ma misc cu usurinta

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Un weekend in care vei beneficia de rezultate incredibile a oricarei colaborari de echipa si creative, in special pe subiecte pe care incercai sa te descurci singur. Comunica deschis orice subiect important, ca sa te poti gandi si la calitatea sa si la cum sa il pui in practica. Vor avea loc niste schimbari in viitorul apropiat si trebuie sa fii satisfacut de rezultate. Esti mult mai rapid si mai studios decat ai fost de ceva timp. Foloseste zilele pentru a-ti pune la punct viitoarea rutina si ce ai de facut ca totul sa mearga excelent pana la finele anului.

 Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu aduc viziuni in viata mea

Află continuarea doar aici!

Horoscopul banilor. Cum să te îmbogăţeşti în funcţie de zodie

Zodiile care se vor îndrăgosti nebuneşte în luna octombrie

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite