Haos pe străzile din Londra de Revelion. Alcoolul a transformat un moment unic într-un adevărat dezmăţ: haine rupte, zone intime expuse şi bătăi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini dezgustătoare cu tinere în stare avansată de ebrietate, având hainele rupte şi părţile intime expuse, au fost surprinse pe străzile londoneze la trecerea dintre ani.

Britanicii au creat haos de Revelion pe străzile din Londra, mulţi dintre petrecăreţi transformând această sărbătoare într-o zi dedicată consumului excesiv de alcool. Au fost surprinse scene dezgustătoare, în care femei şi bărbaţi deopotrivă înfruntau temperaturile scăzute pe jumătate goi, beţi şi murdari, nefiind capabili să meargă pe propriile picioare sau fiind ajutaţi de prieteni în timp ce vomau în plină stradă. 

Ambulanţele au fost solicitate toată noaptea, în cele mai multe cazuri fiind vorba de petrecăreţi care s-au prăbuşit din cauza consumului exagerat de băuturi alcoolice. La rândul lor, poliţiştii au fost martorii unor scene mai mult sau mai puţin amuzante, printre care cea în care o tânără întinsă pe asfalt a făcut haz de necaz împreună cu prietenele sale (foto jos)

image

FOTO Rex

Au putut fi văzute şi scene de violenţă: un bărbat la bustul gol şi cu pantalonii lăsându-i la vedere o parte a posteriorului a fost surprins în timp ce lovea un alt bărbat, fără a ţine cont că acesta era aflat la pământ (foto jos), iar o femeie plângea şi încerca să-l oprească.

FOTO Rex

image

Zeci de femei, unele incapabile să mai vorbească sau să meargă, au fost conduse acasă pe braţe de către prietenii lor (foto jos).

image

FOTO Rex

Decenţa a fost dată uitării

Nu au lipsit nici expunerile indecente ale tinerelor (foto jos), care au uitat să-şi protejeze zonele intime în ciuda frigului, ploii şi vântului puternic. 

FOTO Rex

image

O altă tânără a fost surprinsă în timp ce ieşea din barul în care a petrecut având o vizibilă pată umedă pe partea din spate a rochiei scurte, care îi lăsa la vedere o mare parte a posteriorului.

image

Căzăturile şi hainele rupte au fost nelipsite. În timp ce o tânără plânge de durere, prietena ei vede în asta un motiv de amuzament.


 

image
image

Temperaturile nu i-au împiedicat nici pe cei ameţiţi de băutură să adoarmă pe unde au apucat. Spre exemplu, un bărbat şi-a făcut culcuşul pe un morman de saci de gunoi (foto jos).

image

Îngrijorător este faptul că numărul deceselor cauzate de consumul de alcool înregistrate în fiecare an în rândul femeilor a crescut de la 1334 în 1994 la 2838 astăzi. Dintre acestea, cele mai mari creşteri, de 130%, au fost la femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite