FOTO Un tată şi o fiică au devenit celebri datorită părului natural uimitor şi sfaturilor de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benny şi Jaxin Harlem FOTO Konbini.com
Benny şi Jaxin Harlem FOTO Konbini.com

Se pare că în fiecare zi o persoană devine celebră pe internet, iar cel mai recent caz este newyorkezul Benny Harlem. Mii de oameni din toată lumea s-au îndrăgostit de fotografiile în care el şi fiica sa îşi arătă pe Instagram părul uimitor de voluminos.

Benny Harlem este muzician, model şi, cel mai important, tată. Fiica lui, Jaxyn, are 6 ani. Cei doi au reuşit să ajungă cunoscuţi datorită fotografiilor în care apar bucurându-se de părul lor, dar şi a sfaturilor importante pe care Benny i le oferă fiicei sale, pentru a se asigura că înfăţişarea nu o va face să se simtă diferită de ceilalţi copii, scrie huffingtonpost.com.

„Fiica mea ştie că dacă ea se iubeşte, dragostea se va alinia în prieteniile ei, în relaţiile pe care le va dezvolta şi în toate aspectele vieţii ei“, spune Benny.

image

„E o fată frumoasă care va deveni o femeie minunată. Dacă va învăţa să se iubească cu adevărat nu va deveni dependentă de confirmarea propriei valori în iubirea unui bărbat sau la prietenii ei“.

image

În timp ce Benny o învaţă pe Jaxyn să fie puternică şi independentă, se asigură că aceasta este conştientă că el îi va fi mereu alături.

image image

„O învăţ să meargă prin viaţă cu eleganţă şi naturaleţe, îi amintesc faptul că este protejată zilnic. În acest fel, ea rămâne neînfricată.“

image

În ceea ce priveşte propria lui neînfricare, Benny spune că nu intenţionează să-şi taie parul prea curând. „Este o coroană. De ce ne-am distruge coroana?“, întreabă el retoric.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite