FOTO Ultima dorinţă: modul bizar în care un american a cerut să fie înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înmormântarea unui american decedat la vârsta de 82 de ani ar putea rămâne în istorie. Modul în care bătrânul a cerut să fie îngropat poate părea cel puţin ciudat.

Potrivit familiei sale, Billy Standley le-a cerut ani la rând ca atunci când va muri, să fie îngropat alături de motocicleta sa mult-iubită, un model Electra Glide din 1967, marca Harley-Davidson, informează Daily Mail. Până aici nimic deosebit, însă se pare că bărbatul a dorit să fie înmormântat într-un sicriu transparent, pentru a putea fi văzut stând pe motocicleta sa.

Familia i-a îndeplinit ultima dorinţă şi a urmat exact instrucţiunile bătrânului. Astfel, acesta a fost îmbrăcat într-un costum de piele, cu ochelari de soare la ochi şi a fost urcat pe motocicletă. Pentru asta, cei care l-au îmbălsămat au folosit o tijă de metal şi bretele astfel încât corpul neînsufleţit să stea pe motocicletă. În plus, Billy Standley avea şi o cască de motociclist pe cap.

image

Pregătirile pentru înmormântare au fost începute chiar de Billy Standley în urmă cu patru ani, când a cumpărat trei locuri de veci lângă cel al soţiei, pentru a putea săpa o groapă de mari dimensiuni în care să intre sicriul său unic.

image

"Am mai avut cereri ciudate, însă nimic atât de extrem. Bătrânul a fost cel care a venit cu această cerere, să fie înmormântat pe motocicletă", a declarat o angajată a firmei care a organizat funeraliile, citată de publicaţia locală Dayton Daily News. La ceremonia ce a avut loc, vineri, într-un oraş din statul Ohio, au participat şi numeroşi motociclişti.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite