FOTO Studentele rugbiste de la Oxford, goale în scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dorinţa de a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi, membrele echipei feminine de rugby a Universităţii Oxford din Marea Britanie au renunţat la haine şi inhibiţii şi-au contribuit la realizarea unui calendar care a fost deja scos la vânzare.

Încurajate de succesul echipei masculine de rugby, al cărui calendar cu nuduri s-a bucurat de un val de aprecieri, fetele de la Oxford au decis să-şi realizeze propriul catalog cu imagini ce le înfăţişează goale puşcă. Entuziasmate şi lipsite de pudoare, tinerele au acceptat să fie ambasadoarele unui calendar sexy pentru 2014, comercializat contra sumei de 12 euro. Banii strânşi în urma vâzărilor vor merge în contul fundaţiei „Mind Your Head“, care se ocupă de tratarea persoanelor cu boli psihice.

Tatianna Cutts, una dintre vedetele calendarului, a declarat că este unul dintre cele mai haioase lucruri pe care le-a făcut. „Deşi era foarte frig, pentru că şedinţa foto a fost realizată la sfârşitul lunii septembrie, a meritat fiecare clipă“, a povestit tânăra de 25 de ani.

„Prin intermediul acestui calendar vrem să înlăturăm o serie de stereotipuri, deoarece oamenii te privesc diferit atunci când le spui că joci într-o echipă feminină de rugby“, a completat şi preşedintele clubului Elizabeth Dubois.

image
image
image

Citeşte şi:

Kate Moss: „Plângeam în baie înainte să pozez nud“ 

Nudurile unui fotograf american spun adevărul despre corpul femeilor 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite