FOTO Nunţile la fast-food, noua modă de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuntaşii au voie să bea doar sucuri în restaurantele Mc Donalds, alcoolul fiind interzis FOTO: Oriental Daily
Nuntaşii au voie să bea doar sucuri în restaurantele Mc Donalds, alcoolul fiind interzis FOTO: Oriental Daily

Tot mai multe cupluri din Hong Kong îşi organizează nunta la McDonalds. Pentru mai puţin de 1.300 de dolari, tinerii pot petrece alături de 50 de invitaţi, iar hamurgerii, cartofii prăjiţi şi sucul la dozator nu lipsesc din meniul pentru nuntaşi.

Filiala din Hong Kong a lanţului de restaurante fast-food McDonalds a lansat în 2011 serviciul de organizări de nunţi pe care l-au numit „McWedding“. El s-a devenit atât de popular printre tineri, încât cele trei restaurante în care se organizau iniţial asemenea evenimente nu au mai făcut faţă cererilor. În prezent, serviciul a fost extins în 15 restaurante.

„Pachetele noastre pentru nunţi includ tot ce ai nevoie, inclusiv aranjamente, jocuri personalizate şi cadouri speciale pentru mire, mireasă şi invitaţi. Tot ce trebuie să faci este să fii aici şi să te bucuri de cel mai important moment din viaţa ta“, scrie unul dintre restaurantele McDonalds din Hong Kong pe site.

nunti mc donalds

FOTO: Oriental Daily

O nuntă cu 20 de invitaţi, care include mâncare, ramanjamente cu baloane şi inviţaţii, costă doar 372 de dolari. Pachetul de lux, „Love Forever Party“, este pentru nunţi cu 50 de invitaţi, costă 1.290 de dolari şi include, pe lângă mâncare, mai multe aranjamente cu baloane, buchetul miresei, cadouri pentru miri şi invitaţi, un MC şi un tort de mere. Mirii nu pot rezerva localurile pentru mai mult de două ore.

image

FOTO: Mirror.co.uk

Dar nu neapărat costurile foarte mici sunt cele care atrag un număr atât de mare de tineri, spun reprezentanţii fast-food-ului. „Am creat acest serviciu pentru că mulţi clienţi ne-au spus că McDonalds a fost locul în care s-au întâlnit pentru prima dată. Această legătură este motivul pentru care tinerii vor să-şi organizeze petrecerea de nuntă şi chiar aniversările la McDonalds – reînvie astfel clipele de început ale relaţiei şi reîntregesc povestea lor romantică“, spune Jessica Lee, purtătorul de cuvânt al restaurantelor, citată de cnbc.com.

nunti mc donalds

FOTO: CNBC.COM

Hong Kong rămâne, deocamdată, singurul loc în care McDonalds oferă serviciul de organizări de nunţi, dar reprezentanţii lanţului de restaurante nu exclud extinderea acestuia în Europa sau SUA.

Acesta nu este singurul fast-food în care se organizează nunţi. Burger King, Dunkin' Donuts şi Taco Bell oferă acest serviciu tinerilor cu buget redus.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite