FOTO Declaraţii bizare de dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atunci când se strâng în braţe, cei doi recompun o inimă, simbol al iubirii veşnice. Dar ce se întâmplă când tinerii nu se află unul în preajma celuilalt?
Atunci când se strâng în braţe, cei doi recompun o inimă, simbol al iubirii veşnice. Dar ce se întâmplă când tinerii nu se află unul în preajma celuilalt?

Iubirea împinge la gesturi care se dovedesc adesea necugetate, iar tatuajele făcute ca o dovadă a sentimentelor profunde pe care le nutresc unul faţă de celălalt se numără printre preferinţele îndrăgostiţilor.

De la tatuaje care recompun Turnul Eiffel şi Empire State Building până la fructe inscripţionate pe piele, îndrăgostiţii îşi declară dragoste veşnică în cele mai neobişnuite feluri.

Curajoşi şi impulsionaţi de spirtul adolescentin, unele perechi aleg să-şi realizeze pe piele desene pe cât de sentimentale, pe atât de banale. Cheia pictată pe o mână şi lacătul pe o alta reprezintă doar unul dintre exemple de tatuaje neinspirate la care recurg cuplurile din zilele noastre. 

Chiar şi solista din Barbados Rihanna a căzut în capcana acestor declaraţii de dragoste bizare şi şi-a tatuat pe gât chipul cântăreţului Chris Brown. Problemele au apărut atunci când cei doi s-au despărţit, iar RiRi a trebuit să-şi acopere cumva simbolul iubirii deja apuse.

Doi tineri şi-au tatuat pe braţ câte o banană, semn al iubirii eterne pe care o împărtăşesc 

image
image

Alţi doi îndrăgostiţi şi-au tatuat pe degete cuvântul „soulmate“ (suflete pereche - n.r.). Desenul este însă lipsit de semnificaţie atunci când cei doi nu-şi strâng mâinile

image

Şi la bine, şi la rău: un cuplu şi-a tatuat pe mâini două capete de mort însoţite de două sticle de alcool, semn că sunt dispuşi să rămână împreună chiar şi la beţie

image

Decişi să-şi poarte mereu unul altuia de grijă, doi parteneri au ales să-şi tatueze pe braţe un lacăt şi o cheie. Totuşi, mesajul lor capătă nuanţe banale atunci când cei doi nu se strâng de mână

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite