FOTO Cum să te ascunzi de cei care-ţi vor datele de pe iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 4S
iPhone 4S

Săptămâna aceasta un nou scandal a ieşit la suprafaţa: Google s-a folosit de setările browserului Safari de pe iPhone pentru a accesa profilul utilizatorilor .

Publicaţia „Business Insider" a publicat o metodă simplă, în opt paşi, prin care utilizatorii se pot proteja în faţa oricărui site care doreşte accesarea datelor personale şi a profilului. De obicei, platformele fac acest lucru pentru a direcţiona mai bine reclamele şi a oferi informaţii relevante pentru utilizatori, dar mulţi sunt îngrijoraţi de această breşă de securitate.

Iată metoda prin care utilizatorii pot să se protejeze

Accesaţi butonul „Settings" de pe ecran.

image

Accesaţi meniul Safari.

image

În câmpul „Privacy" există opţiunea „Private Browsing". Pentru protejarea datelor personale, butonul trebuie setat pe ON.

image

Când se accesează opţiunea de mai sus apare întrebarea „Doriţi să închideţi paginile deschise înainte de a trece la browsingul privat?" . Pentru a porni de la zero, ar trebui aleasă opţiunea „Close All".

image

Din acelaşi meniu, accesaţi opţiunea „Accept Cookies". Treceţi de la „From Visited" la „Never".

image

Opriţi meniul „Java Script". Google s-a folosit de această opţiune pentru a completa automat un formular cu date, chiar dacă utilizatorii nu au vizitat niciodată un site care să permită acest lucru.

image

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite