„Filantroapa dezbrăcată“: a strâns o sumă fabuloasă trimiţând poze nud celor care fac donaţii pentru a combate incendiile din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un model din Los Angeles a strâns peste 700.000 de dolari pentru combaterea incendiilor din Australia trimiţând poze nud în schimbul donaţiilor.

Modelul Kaylen Ward, în vârstă de 20 de ani, s-a autointitulat „filantroapa nud“ după ce a reuşit să strângă donaţii consistente pentru organizaţiile care oferă ajutor în Australia, unde incendiile de vegetaţie au făcut ravagii, omorând zeci de oameni şi sute de milioane de animale. 

Tânăra a povestit pentru BuzzFeed că i-a venit ideea după ce a simţit că dezastrul australian nu primeşte suficientă atenţie din partea presei şi a oamenilor. Pentru că deja vindea poze nud online, Ward s-a gândit că ar putea să o facă şi în scopuri caritabile. 

Astfel, pe 3 ianuarie, ea a anunţat pe Twitter că orice persoană care îi trimite dovada unei donaţii de minim 10 dolari către una dintre organizaţiile care întind o mână de ajutor în Australia va primi o poză nud din partea ei. În scurt timp mesajul s-a viralizat, fiind redistribuit de peste 40.000 de ori. 

„Mă aşteptam să strâng poate 1.000 de dolari, însă anunţul a explodat. Doar în prima zi am strâns 100.000 de dolari“, a declarat modelul. Mai mult, tânăra a fost nevoită să ceară ajutorul unei echipe care să o ajute să verifice autenticitatea sutelor de dovezi de plată primite. 

În plus, ea s-a declarat surprinsă de faptul că reacţiile au fost în general pozitive şi a mărturisit că în această decizie a contat şi faptul că anul trecut familia ei a fost afectată de incendiile din California, fiind nevoită să fugă din calea flăcărilor. „Am putut să văd cu ochii mei cum sunt afectaţi oamenii de incendii“, a subliniat ea.

image
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite