Fenomenul din barurile japoneze ajunge la anul şi în Europa: jocul care foloseşte urina în locul manetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un joc pe consolele Sega, controlat de urina utilizatorilor, a devenit un succes în Japonia, anunţă Reuters. Proiectat acum trei ani de către cei de la Sega, „Toylet" a fost introdus în foarte multe baruri şi restaurante din ţara niponă.

Oamenii controlează jocul prin jetul de urină, iar senzorii din interiorul toaletei calculează volumul şi viteza, software-ul măsurând progresul pe ecran, utilizatorii putând alege cinci jocuri controlate în aşa fel, afişate pe ecranul de deasupra toaletei.

În plus, senzorii prin infraroşu monitorizează dacă bărbaţii stau prea departe, pentru a reduce murdăria.

„La început am crezut că jocul va fi un succes printre utilizatorii tineri. Dar vedem că a devenit un fenomen pentru toţi oamenii, indiferent de vârstă", a spus şeful producătorului, Hirotaka Machida.

Iniţial jocul nu a fost proiectat pentru a fi introdus în toate barurile, mai ales că preţul este de 2.000 de dolari pentru fiecare unitate, dar barurile şi restaurantele s-au înghesuit în a achiziţiona acest tip de amuzament din toaletă.

Anul viitor Sega plănuieşte să aducă jocul şi în barurile din Europa, concursurile între bărbaţi urmând a se transforma. Astfel, aceştia vor fi mai doritori să consume cantităţi mari de bere pentru a fi mai buni în cadrul jocului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite