„Dinner In The Sky” revine la Bucureşti: cât costă o cină la 50 de metri înălţime, în Piaţa George Enescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Chef Florin Dumitrescu a asigurat preparatele culinare la una din ediţiile anterioare Dinner in the Sky.
FOTO Chef Florin Dumitrescu a asigurat preparatele culinare la una din ediţiile anterioare Dinner in the Sky.

Proiectul Dinner in the Sky revine în această vară la Bucureşti, între 25-28 august, în Piaţa George Enescu, cu o serie de evenimente interesante. Pentru prima dată, duetul dintre Alexandra Violin şi Dorina Vasilashko se va auzi la Bucureştiul Interbelic, unul dintre cele patru concepte ale acestei ediţii Bucharest In The Sky 2016.

Ediţia din acest an a Bucharest In The Sky le aduce celor interesaţi patru concepte diferite gândite în aşa fel încât experienţa să fie una aparte: Breakfast In The Sky, Cocktail In The Sky, Bucureştiul Interbelic şi Dinner In The Sky. Pentru Breakfast In The Sky, preţul este de 400lei/persoană, Cocktail In The Sky costă 150 lei de persoană, Bucureştiul Interbelic este 450 de lei pentru o persoană, iar Dinner In The Sky costă 750 lei/persoană.

Astfel, persoanele care vor alege să se îmbarce pe platforma Dinner In The Sky se vor putea bucura fie de atmosfera creată de Alexandra Violin (@Dinner In The Sky), fie de duetul extraordinar dintre Alexandra Violin şi Dorina Vasilashko (@Bucureştiul Interbelic). 

Un prilej de a începe ziua cu priveliştea Bucureştiului, de la peste 50 de metri înălţime, este oferit de Breakfast In The Sky, iar cei care nu au rău de înălţime se pot delecta cu preparate pregătite de Chef Franz Conde, Executive Chef of Athenee Palace Hilton Bucharest, şi Chef Marco Magri, Executive Chef of Roberto’s Bucharest. La Cocktail In The Sky, oaspeţii vor putea să deguste şi băuturi preparate de barmani cu experienţă.

Pentru prima dată în România, pe platforma Dinner In The Sky se va putea auzi duetul extraordinar dintre Alexandra Violin şi Dorina Vasilashko. Alexandra Violin este ambasadoarea Dinner In The Sky România din 2014, iar Dorina Vasilashko, fostă participantă la X Factor România, este cunoscută mai ales sub titulatura „Edith Piaf de România”.

„Principalul obiectiv al Dinner In The Sky România era să contribuie la creşterea vizibilităţii României în rândul capitalelor europene relevante din punct de vedere turistic. În acest sens, după ce anul trecut am găzduit în premieră mondială prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălţime, anul acesta, oaspeţii se vor putea bucura de un duet muzical extraordinar, de o experienţă fine dining la înălţime, oferită de partenerii noştri de la Athenee Palace Hilton. Suntem încrezători că le vom oferi şi anul acesta o experienţă memorabilă celor care decid să urce alături de noi pe platforma Dinner In The Sky”, spune Ovidiu Barbier, Manager al proiectului.

Cei intereasaţi de eveniment pot face rezervări exclusiv pe dinnerinthesky.ro. Ţinând cont de faptul că locurile sunt limitate, rezervările vor fi confirmate în ordinea înscrierilor şi plata se face în avans. Oaspeţii Dinner In The Sky vor face „check-in-ul” într-un lounge de lux şi apoi vor fi conduşi de stewardese către „poarta de îmbarcare”, de unde vor urca pe platforma Dinner In The Sky.

Puteţi afla AICI mai multe detalii referitoare la Bucharest In The Sky.

Stil de viațăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite