Din posibil guvernator în SUA, cerşetor la Cernăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cary Dolego, la alegerile din 2010 (stânga) şi aşa arată acum americanul (dreapta)
Cary Dolego, la alegerile din 2010 (stânga) şi aşa arată acum americanul (dreapta)

Un fost candidat la un post de guvernator în SUA a ajuns să cerşească în Ucraina după ce o femeie l-a păcălit pe internet să vină la Cernăuţi.

A vrut să-şi găsească marea iubire în Ucraina, dar nu a avut noroc în dragoste şi a ajuns să trăiască pe străzile din Cernăuţi. Aşa începe povestea lui Cary Dolego, un american de 53 de ani care a candidat în 2010 la postul de guvernator al statului Arizona. Dolego a părăsit Statele Unite în luna mai, pentru a se întâlni cu o ucraineancă, pe nume Iulia, pe care nu o văzuse decât în poze şi despre care spunea că este o femeie foarte atractivă.

Ghinionul său a fost însă că Iulia nu a venit la întâlnirea cu el, iar la câteva zile după ce bărbatul a ajuns în Ucraina a descoperit că are conturile bancare blocate şi că a rămas fără bani de buzunar.Americanul a ajuns în cele din urmă pe străzi, iar autorităţile din Cernăuţi l-au găsit în urmă cu câteva zile şi l-au dus într-un centru destinat oamenilor străzii, a anunţat RIA Novosti. Medicii de la centru au descoperit că Dolego are pneumonie şi a fost transferat într-un spital, pentru a fi îngrijit. Jurnaliştii din Ucraina au aflat de drama bărbatului şi s-au deplasat la spital pentru a-l intervieva. „Am venit aici pentru Iulia. Probabil că nu s-a întâlnit cu mine pentru că nu m-a recunoscut. Purtam pe cap o căciulă mare din Rusia", le-a spus acesta reporterilor.

Ghinionist şi în politică

Deşi a trăit o adevărată dramă, bărbatul nu doreşte să părăsească Ucraina, fiind convins că îşi va găsi până la urmă aleasa inimii. Cary Dolego este tatăl a trei copii şi a mai fost căsătorit de două ori, dar de fiecare dată a divorţat. Mai mult, bărbatul a fost prezent în această vară şi la un concurs matrimonial realizat de televiziunea ABC, dar lucrurile nu au mers aşa cum spera el. Acesta a avut ghinion şi în politică, la alegerile din 2010 pentru postul de guvernator al statului Arizona strângând doar 0,01% din voturi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite