Dezvăluirile celui mai bun portar de hotel din lume: „A fost o cerere nebunească. Mostra de spermă a costat 10.000 de euro!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Wigman, în vârstă de 50 de ani, a fost numit recent cel mai bun portar de hotel din lume (concierge), carieră în domeniu începută în 1988.FOTO Daily Mail
Michael Wigman, în vârstă de 50 de ani, a fost numit recent cel mai bun portar de hotel din lume (concierge), carieră în domeniu începută în 1988.FOTO Daily Mail

Un job care îi rezervă mereu surprize, aşa îşi descrie locul de muncă bărbatul desemnat anul acesta cel mai bun portar de hotel din lume, în cadrul unei competiţii organizate de British Airways. Printre cele mai ciudate lucruri pe care a trebuit să le facă Michael Wigman, care lucrează în prezent pentru un hotel de lux din Amsterdam, Olanda, a enumerat procurarea unei mostre de spermă, alături de alte servicii deocheate.

Michael Wigman, în vârstă de 50 de ani, a fost numit recent cel mai bun portar de hotel din lume (concierge), carieră în domeniu începută în 1988. În decursul timpului a învăţat să nu se mai mire sau să se arate şocat în faţa cererilor, adesea, bizare, venite din partea oaspeţilor hotelurilor exclusiviste unde a lucrat. 

În prezent lucrează pentru Hotelul The Dylan din Amsterdam, şi este fericit că a reuşit să le sufle anul acesta titlul celor de la Hyatt Times Square din New York, SUA. Într-un interviu oferit publicaţiei Daily Mail, Wigman a dezvăluit câteva dintre cele mai interesante şi şocante momente survenite la locul de muncă. Astfel, cea mai ciudată cerere a venit din partea unui fermier bogat din Argentina, care şi-a dorit o mostră de spermă produsă de taurul Herman, prima bovină modificată genetic din lume.

„A fost o cerere nebunească, nu am mai întâlnit aşa ceva vreodată. A trebuit să dau zeci de telefoane şi să-mi activez toate contactele ca să reuşesc să fac rost de spermă. Dacă îmi amintesc exact, mostra de spermă a costat 10.000 de euro“, a povestit Wigman.

Cu o altă ocazie, un oaspete fidel l-a rugat să-i cumpere o geantă Hermes Birkin foarte scumpă, ediţie limitată, care nu era de găsit la Paris, dar exista în Amsterdam. I s-a spus că trebuie să fie trimisă o limuzină la magazin, iar geanta a fost apoi livrată la Paris cu şoferul, pentru ca nimic să nu i se întâmple preţioasei încărcături. 

hotel

Hotel Dylan din Amsterdam FOTO thedutchtraveladvisor.com

De asemenea, cel mai ciudat şi emoţioant lucru pe care l-a văzut a fost sinuciderea starului rock olandez Herman Brood, care a sărit de pe acoperişul hotelului Hilton din Amsterdam, unde Wigman lucra în 2001. „Îmi aduc aminte că eram în faţa hotelului când am auzit o bufnitură puternică. Am crezut că a fost un accident de maşină, dar apoi au venit colegii mei şi mi-au spus că este nevoie de mine pe acoperiş. Atunci am urcat şi abia de acolo am văzut, privind jos, trupul neînsufleţit.“

Printre cele mai ciudate cereri primite din partea unui oaspete s-a numărat şi cea venită din partea unei doamne foarte elegante şi sofisticate. „M-a chemat în camera ei pentru că avea nevoie de ajutor. Doamna, care era foarte stilată, m-a întrebat dacă pot să-i fac rost de nişte filmuleţe ceva mai speciale. Filmele pe care le ceruse s-au dovedit destul de extreme chiar şi pentru gusturile erotice ale unui olandez, care nu sunt tocmai cuminţi. Am reuşit să-i fac rost de ele, dar cu siguranţă nu eram pregătit să văd aşa ceva“, şi-a amintit amuzat acesta.
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite