Date cu noroc, în funcţie de zodie: 2, cifră norocoasă pentru mai mulţi nativi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Date cu noroc, în funcţie de zodie. Persoanele superstiţioase îşi pot marca în calendar zilele norocoase în funcţie de zodia pe care o au. Astfel, numerele 2 şi 3 sunt norocoase pentru mulţi nativi ai horoscopului.

Date cu noroc, în funcţie de zodie

Specialiştii în astrologie sunt de părere că există pentru fiecare zodie în parte numere sau date norocoase, în funcţie de perioada anului în care este născut un nativ. Numerele norocoase exprimă totodată şi numărul de oportunităţi care ţi se pot ivi în viaţă, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii nu sunt consideraţi a fi norocoşii zodiacului, deşi au o serie de numere care le sunt favorabile. Firi pragmatice, la care poate se adaugă şi lipsa de noroc, Berbecii sunt convinşi că tot ceea ce realizează trebuie să fie făcut cu propriile lor mâini şi că norocul nu are prea mare importanţă în vieţile lor.

Numere norocoase: 1, 9, 13

Taur

Taurii, spre deosebire de Berbeci, au parte de mai mult noroc. Totodată, Taurii sunt dependenţi de confortul material şi mari amatori de lux sau cel puţin de bunăstare. Cu toate că sunt norocoşi, depun eforturi mari pentru ceea ce obţin, de aceea planurile acestora de obicei au şanse optime de reuşită. Partea mai puţin favorabilă este că, dacă încep să se bazeze pe noroc, riscă să nu mai realizeze nimic - şi aceasta pentru că norocul, în cazul lor, funcţionează doar mână în mână cu munca.

Numere norocoase: 17, 2, 40

Date cu noroc, în funcţie de zodie. Gemenii, dependenţi de noroc

Pentru nativii Gemeni, norocul este esenţial, jucând un rol extrem de important pe tot parcursul vieţii. Sunt consideraţi a fi cei mai norocoşi nativi ai horoscopului, beneficiind întotdeauna de ajutor, nu neapărat doar atunci când au nevoie. În consecinţă, drumul spre succes este destul de lesne datorită faptului că sunt norocoşi.

Numere norocoase: 6, 2

Rac

Racii sunt cunoscuţi pentru vieţile lor presărate cu extreme, cu suişuri şi coborâşuri. Aceşti nativi sunt zbuciumaţi, rareori reuşind să îşi găsească echilibrul. În pofida faptului că norocul lor este oscilant, Racii stiu totuşi să fie optimişti, motiv pentru care, de fiecare dată când se află în impas, aceştia se bazează pe norocul ce urmează să vină şi astfel au puterea de a merge înainte.

Numere norocoase: 10, 5, 7

Leu

Leii adoră să fie veneraţi şi, evident, vor să fie înconjuraţi de oameni care să îi pună pe un piedestal. Aceşti nativi, de o mândrie rară, simt că parcă tot norocul de pe lume li se cuvine. Prin urmare, ei sunt foarte norocoşi, transformând energia oamenilor care le stau aproape în noroc pentru ei înşişi.

Numere norocoase: 4, 1, 11

Fecioară

Fecioarele sunt considerate poate cele mai ghinioniste semne zodiacale. Pe lângă faptul că trebuie să muncească din greu pentru absolut tot ceea ce îşi doresc, nativii acestei zodii pierd, de multe ori, ce au mai drag fără să fie vina lor. Cu toate acestea, Fecioarele au o putere interioară inepuizabilă care le face să meargă înainte orice ar fi. Norocul le va surâde în sfârşit acestor nativi când, la un moment dat al vieţii lor, ei se vor război efectiv cu destinul.

Numere norocoase: 2, 6

Balanţă

Balanţele sunt pragmatice, dar au o mare slăbiciune, şi anume dragostea. Norocul pentru balanţe înseamnă o viaţa amoroasă armonioasă. Aceşti nativi sunt fericiţi doar atunci când au parte de iubire, fiind unul dintre cele mai importante lucruri din vieţile lor. Balanţele se consideră norocoase atunci când pot simţi fiorul dragostei, ele crezându-se totodată destinate să iubească foarte mult şi să fie foarte iubite.

Numere norocoase: 3, 7, 9

Scorpion

Scorpionii au perioade în care se rup de lume, având nevoie de linişte. Fiind extremişti, aceştia au şi perioade în care îşi doresc mult mai multă agitaţie în viaţa lor. Sunt norocoşi, dar din cauza faptului că sunt constant nemulţumiţi, aceşti nativi se cred cu adevărat ghinionişti. Problema survine şi din cauza faptului că destinul le oferă ceea ce îşi doresc, dar Scorpionii, uitând ce şi-au dorit iniţial, încep să se autocompătimească.

Numere norocoase: 8, 20, 5

Date cu noroc, în funcţie de zodie. Săgetătorii nu se bazează pe noroc 

Săgetatorii sunt unii dintre cei mai puternici nativi, atunci când vorbim despre destin. Ei sunt atât de puternici încât nu renunţă în faţa niciunei provocări. Deşi nu cred în noroc, atunci când sunt cu adevărat la pământ, acesta le surâde. În acele momente, din lipsă de alternative, Săgetătorii acceptă şansele salvatoare.

Numere norocoase: 2, 9, 3

Capricorn

Nici Capricornilor nu le surâde norocul foarte des, însă, spre deosebire de Săgetători, ei au mai multe şanse datorită optimismului caracteristic. Starea lor psihică pozitivă îi ajută şi face ca destinul să ţină cu ei, atunci când au nevoie.

Numere norocoase: 0, 10, 14

Vărsător

Vărsătorii de obicei obţin cam tot ceea ce îşi doresc şi sunt şi suficient de generoşi pentru a oferi ajutor şi acelora care le sunt în preajmă. De aceea, destinul le surâde deseori şi le oferă posibilităţi de a-şi îmbunătăţi viaţa. Vărsătorii sunt semnele norocoase ale zodiacului atunci când vine vorba de bani şi dragoste şi ei ştiu acest lucru. Dacă vor avea o ocazie şi sorţii vor fi de partea lor, aceştia vor face tot posibilul să o fructifice la maximum.

Numere norocoase: 17, 22, 2

Peşti

Peştii au personalităţile dominate de planeta Jupiter, deci invariabil aceştia au noroc (Jupiter fiind planeta norocului). Cu toate acestea, nehotărârea lor nativă îi face să oscileze prea mult, ratând ocazii. Pentru a intra în posesia norocului care le este hărăzit, Peştii trebuie să lucreze la latura lor socială, pentru o mai bună integrare şi adaptare în societate.

Numere norocoase: 1, 7, 4

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite