Cum s-a transformat ducesa de Cambridge dintr-o tânără rebelă, cu un stil vestimentar provocator, într-o adevărată lady FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În martie 2002, Kate Middleton a participat la o prezentare de moda caritabilă din cadrul universităţii, iar William a plătit peste 250 de euro ca să stea în primul rând şi să o admire defilând în sutien şi pantalonaşi din satin, apoi într-un neglijeu sexy. FOTO Getty Images
În martie 2002, Kate Middleton a participat la o prezentare de moda caritabilă din cadrul universităţii, iar William a plătit peste 250 de euro ca să stea în primul rând şi să o admire defilând în sutien şi pantalonaşi din satin, apoi într-un neglijeu sexy. FOTO Getty Images

Tinereţea zbuciumată a actualei ducese de Cambridge, Kate Middleton, a fost dezvăluită într-o carte lansată recent în Marea Britanie. În perioada liceului, viitoarea soţie a prinţului William era o adevărată oaie neagră şi se distra etalându-şi posteriorul dezgolit la ferestrele internatului.

O nouă carte despre familia regală britanică, initulată „Jocurile Coroanei: Elizabeth, Camilla, Kate şi Tronul”, lansată în urmă cu câteva săptămâni de autorul Christopher Andersen, arată cât de mult s-a schimbat ducesa de Cambridge după ce a devenit soţia prinţului William. 

Dacă la 13 ani, micuţa Kate era timidă şi colegii o considerau tocilară, la 16 ani, în 1998, s-a transformat într-o rebelă dornică să iasă în evidenţă.

După cum a povestit o fostă colegă de la Colegiul Marlborough, Jessica Hay, distracţia preferată a tinerei Kate era să se îmbrace cât mai provocator şi să-şi dezgolească fundul ca să-l arate tuturor de la fereastra camerei de internat. Aşa s-a ales cu porecla „Kate Middlebum” (n.r. – Kate Middlefund), după ce a stabilit un record personal de 90 de expuneri dorsale într-un singur an.

ducesa de cambridge

La 13 ani, micuţa Kate era timidă şi colegii o considerau tocilară, dar în câţiva ani s-a transformat într-o rebelă dornică să iasă în evidenţă. FOTO 

Trei ani mai târziu, în 2001, Kate îl întâlnea pe William la Universitatea St. Andrews, cea mai veche din Scoţia, unde au studiat amândoi. Kate avea deja o pasiune pentru prinţ şi în prezenţa lui s-ar fi fâstâcit. Dragostea pentru sport i-a apropiat însă, ambii fiind implicaţi într-o mulţime de competiţii în perioada studiilor. 

În martie 2002, Kate Middleton a participat la o prezentare de moda caritabilă din cadrul universităţii, iar William a plătit peste 250 de euro ca să stea în primul rând şi să o admire defilând în sutien şi pantalonaşi din satin, apoi într-un neglijeu sexy (foto jos).

kate middleton getty images

FOTO Getty Images

kate middleton

FOTO feminiya.com

Până în 2005, când William şi Kate au terminat universitatea, relaţia lor era deja considerată una serioasă. Presa din Regat nu contenea să comenteze acid stilul vestimentar al tinerei care avea mari şanse să devină soţia prinţului, cum s-a întâmplat şi înainte de ceremonia de absolvire de la St. Andrews, când a fost fotografiată într-un maiou cu vedere la buric (foto jos).

kate middleton getty images

FOTO Getty Images 

Căsătoria prinţului Charles cu Camilla, în acelaşi an, a dus la presiuni făcute asupra lui William, de la care se aştepta să aleagă o partidă mai potrivită cu statutul său.

În 2006, relaţia dintre cei doi părea că s-a răcit, iar în ziarele de scandal apare o poză în care Kate este extrem de apropiată de tânărul lord Frederick Windsor, pentru ca în 2007 să fie surprinsă flirtând cu un prieten la un spectacol de pe stadionul Wembley (foto jos).

kate middleton getty images

FOTO Getty Images

Acesta a fost momentul în care prinţul Charles i-a cerut fiului său să încheie relaţia cu Kate, ceea ce s-a şi întâmplat după şase ani de iubire. După numai şase săpătămâni, William realizează însă că nu poate să stea departe de fosta iubită, mai ales când a aflat că profită din plin de libertate ca să-şi facă de cap prin cluburi cu prietenele. 

În ciuda faptului că iubirea lor nu este văzută cu ochi buni de familia regală, Kate şi William se logodesc în octombrie 2010, pentru ca în aprilie 2011 să aibă loc nunta de 30 de milioane de euro. Ca ducesă de Cambridge, Catherine a înţeles rapid că are nevoie de o transformare potrivită cu titlul pe care îl deţine, intrând în graţiile socrilor săi (foto jos).

image

Ducesa de Cambridge, alături de Camilla, Ducesă de Cornwall. FOTO Daily Mail 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite