Cum a reuşit o femeie să câştige un milon de dolari la loterie încercând să-şi convingă soţul să nu mai joace VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie din Carolina de Nord a câştigat un milion de dolari la loterie
O femeie din Carolina de Nord a câştigat un milion de dolari la loterie

Niciodată să nu spui niciodată! O femeie a câştigat un milion de dolari la Loto încercând să-şi convingă soţul că nu are şanse să ghicească numerele.

Glenda Blackwell, o femeie în vârstă de 57 de ani din Carolina de Nord, a câştigat un milion de dolari încercând să-i dea soţului o lecţie cu privire la şansele mult prea mici de a câştiga la loterie. În schimb, lecţia a primit-o ea.

Sâmbătă, când acesta a rugat-o să-i cumpere un bilet la loterie, femeia s-a decis să-i dea o nouă lecţie şi i-a cumpărat un bilet răzuibil care a costat 10 dolari, pentru a nu-l mai ţine în suspans şi a-i demonstra că nici de data aceasta nu a câştigat nimic, femeia încercând în nenumărate rânduri să-i explice faptul că jocurile de noroc sunt doar o metodă de pierdere a banilor. „Voiam să mă comport urât, să cumpăr un bilet răzuibil şi să-i arăt că nici de data aceasta nu a câştigat“, a decalart femeia pentru CNN.

Probabil că ar trebui să-i ofere mai des astfel de lecţii soţului, pentru că biletul i-a adus un premiu de 1 milion de dolari. „A trebuit să-mi înghit cuvintele, dar a meritat, am fost atât de fericită“, a spus femeia.

Blackwell va încasa suma de 415.503 dolari după impozitare şi spune că va folosi banii pentru a cumpăra o casă şi unele terenuri, îşi va ajuta fiica şi va pune bani deoparte pentru perioada în care cele două nepoate vor fi la colegiu.

        

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite