VIDEO Veşti înainte de proiecţia românească în competiţia de la Berlinale. Corespondenţă de la Berlin, la Adevărul LIVE

0
0
Jurnalistul Florin Ghioca transmite pentru Adevarul de la Berlinale
Jurnalistul Florin Ghioca transmite pentru Adevarul de la Berlinale

Doar o zi ne mai desparte de prima proiecţie a filmului "Ana, mon amour", regizat de Călin Peter Netzer şi prezentat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Prezent în capitala Germaniei, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al Adevărul la Berlinale, face o primă analiză a şanselor filmului lui Netzer în această competiţie, dar vine şi cu noutăţi în privinţa atmosferei unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume.

Filmul „Ana, mon amour”, de Călin Peter Netzer, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediţii a Berlinalei. Tudor Aaron Istodor va fi prezent în programul Shooting Stars, iar şapte cineaşti vor fi prezenţi în Berlinale Talents: regizoarea Ilinca Călugăreanu, actorul Alexandru Potocean, regizoarea Ioana Mischie, producătoarea Andra Popescu, operatoarea Carmen Tofeni, distribuitorul de film Matei Truţă şi scenarista Monica Stan. Proiectul ”Căprioara”, de Bogdan George Apetri, a fost selectat pentru Co-production Market, şi şase filme autohtone vor fi proiectate, cu sprijinul Institutului Cultural Român, la standul ţării noastre din cadrul evenimentului.

Corespondenţa LIVE, va fi transmisă la ora 13:30 (ora României), de la Centrul de Presă al Berlinalei.

Corespondenţă realizată cu sprijinul Institutului Cultural Român. Echipamente foto asigurate de F64.

Mai multe - Cultură

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite