VIDEO Diana Cavallioti, în direct de la Berlin, la Adevărul LIVE. Actriţa o interpretează pe Ana în filmul lui Călin Netzer, la Berlinală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Diana Cavallioti, protagonista filmului "Ana, mon amour"     FOTO: Florin Ghioca / Berlin
Actriţa Diana Cavallioti, protagonista filmului "Ana, mon amour"     FOTO: Florin Ghioca / Berlin

De la ora 15.00, la Berlinală, va fi o conferinţă de presă cu protagoniştii filmului „Ana, mon amour" la ediţia din acest an a festivalului. Filmul e vizionat de presă de la ora 12.00. Jurnaliştii vor putea pune întrebări echipei filmului realizat de regizorul Călin Peter Netzer, după vizionare, în conferinţa transmisă de la ora 15.00, pe Facebook Adevărul. De la 15.30, la Adevărul Live, va fi invitată Diana Cavallioti, actriţa principală.

Urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Regizorul Calin Peter Netzer se întoarce anul acesta la Berlin cu filmul "Ana, mon amour", selectat în competiţia oficială a Berlinalei. Filmul va fi proiectat de la ora 20.00, în cadrul competiţiei de la Berlin, în această seară. Pe 18 februarie, filmul va mai avea trei proiecţii în cadrul Berlinalei.  Dupa ce a câştigat în 2013 "Ursul de Aur" cu pelicula "Poziţia Copilului", Netzer revine pe marile ecrane cu o poveste de dragoste în care prezintă cele mai tensionate momente din viaţa unui cuplu, de la începutul relaţiei până la finalul ei.

Personajele principale, Toma si Ana sunt interpretate de Diana Cavallioti si Mircea Postelnicu, în primul lui rol intr-un film. Scenariul a pornit de la romanul scriitorului Cezar Paul Bădescu, "Luminiţa, mon amour".

ana

"Ana, mon amour" este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat.

ana

Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

 Diana Cavalioti (31 de ani) a studiat la liceul Dinu Lipatti si apoi la sectia actorie din cadrul UNATC intre 2004-2008. E cunoscuta publicului pentru rolul din Amintiri din epoca de Aur-2 si totodata pentru rolul Irinei Dragan din serialul "Cu un pas inainte". In filmul "Ana, mon amour" mai joacă si Carmen Tanase, Vasile Muraru, Tania Popa si Adrian Titieni.

"Ana, mon amour" este al patrulea lungmetraj al lui Netzer, care acum a ajuns si in competitia Festivalului de Film de la Berlin. 

La festival, care se termina pe 19 februarie, actorul Tudor Aaron Istodor a fost premiat  la categoria "Shooting Stars", pentru rolul sau din "Fixeur". Filmul "Fixeur", in regia lui Adrian Sitaru, va rula in cinematografe din 27 ianuarie, iar filmul "Ana, mon amour" din 3 martie.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite