Vă era dor de spectacole live, în sală?  Avem din nou "Acces direct... la muzică", la Teatrul Constantin Tănase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Vaida şi Adrian Enache, FOTO teatrultanase.ro
Mirela Vaida şi Adrian Enache, FOTO teatrultanase.ro

"Acces direct... la muzică" se joacă la Tănase. Sâmbătă, 29 mai, la ora 19.00, la Sala Savoy, va avea loc premiera spectacolului-concert "Acces direct...la muzică!”,  în regia lui Cezar Ghioca. Cele două vedete ale spectacolului, Mirela Vaida şi Adrian Enache, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu. Scenografia este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici.

Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă, este bucuros că "şi Teatrul Constantin Tănase participă, prin această premieră, la revitalizarea vieţii culturale bucureştene. Spectacolul apare la doar două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol şi suntem pregătiţi să le oferim spectatorilor starea de bună dispoziţie care ne-a lipsit tuturor atât de mult. Le doresc succes Mirelei Vaida şi lui Adrian Enache, doi artişti care meritau un spectacol în care să-şi etaleze talentul şi popularitatea".

La rândul lor, vedetele spectacolului, Mirela Vaida şi Adrian Enache, aşteaptă cu nerăbdare şi emoţie întâlnirea cu spectatorii:. "Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii româneşti şi internaţionale, care sperăm să bucure şi să emoţioneze publicul spectator. Vă aşteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale”, spune Adrian Enache.

“Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul fiinţei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelenţă”, mărturiseşte Mirela Vaida. "Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă defineşte şi mă face cu adevărat fericită şi împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaşte atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoţionantă, cu slăbiciuni, dar în acelaşi timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită”, adaugă aceasta.

"Magia începe la Savoy, cu Enache, Vaida şi cu voi!”

Regizorul spectacolului, Cezar Ghioca, spune că  "Acces direct...la muzică!, cea mai nouă producţie a teatrului nostru, surprinde esenţa spectacolului care este o întâlnire nemijlocită a publicului cu şlagăre nemuritoare aduse pe scenă de cei doi charismatici protagonişti – Adrian Enache şi Mirela Vaida. Este o excursie muzicală îmbrăcată inspirat în costume, decor, lumini şi cu o coregrafie spectaculoasă, facilitată de orchestra de excepţie a Teatrului Tănase, sub bagheta magică a compozitorului şi orchestratorului Dan Dimitriu. Soliştii glisează cu graţie pe ritmuri variate, antrenante, de la pop-rock la folclor şi cântece de petrecere, la tributuri aduse marilor interpreţi autohtoni, culminând cu soul şi funk. Toate elementele de spectacol, inclusiv muzica, facilitează întâlnirea netrucată, vie, palpitantă a celor două vedete îndrăgite cu publicul meloman, amator de experienţa fluxului viu de energie cu dublă conexiune scenă-sală. Magia începe la Savoy cu Enache, Vaida şi cu voi!”. 

     

  Pentru acest spectacol de o oră şi 40 de minute (fără pauză), biletele s-au pus în vânzare, atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât şi la casa de bilete a Sălii Savoy - Calea Victoriei nr. 33, sector 1 (deschisă zilnic, între orele 11.00 şi 19.00). 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite