Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Primul spectacol, „Crăciunul, altfel“, pe 21 decembrie, la ArCuB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Nottara îşi reia activitatea şi va prezenta un prim spectacol, „Crăciunul, altfel“, pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la sala ArCuB din strada Batişte din Bucureşti, informează instituţia teatrală.

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării de către preşedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

"Crăciunul, altfel" este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea activităţii ca urmare a acestei legii.

Teatrul Nottara a susţinut anterior un spectacol la Palatul Cotroceni, pe 5 decembrie, însă pentru acela nu s-au pus în vânzare bilete.

În prezent, instituţia se află într-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ArCuB, în urma căruia sala din strada Batişte, numărul 14, din Bucureşti să devină sediul său temporar şi locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producţii ale Teatrului Nottara.

De asemenea, lunar, actorii Teatrului Nottara vor juca în sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.

Regizorul spectacolului "Crăciunul, altfel", Alin Horia Mânzat, promite bucureştenilor că în această incursiune în timp se vor "lepăda de toată grija cea lumească" şi vor experimenta o mie şi una de emoţii într-o singură seară, călătorind în timp, fix în epoca interbelică.

Soliştii Mădălina Constantin, Iordache Basalic şi Andrei Lazăr vor reînvia împreună cu pianistul Alexandru Burcă lumea plină de şarm a Marelui şi Micului Paris de odinioară.

Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine, grupul vocal Pnevma li se vor alătura pentru a desăvârşi atmosfera de sărbătoare cu colinde româneşti şi internaţionale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Iar balerinii All's Ballet, coordonaţi de coregrafa Beatrice Şerbănescu, invită spectatorii la dans, pentru a intra cu toţii în ritmul bucuriei.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile şi online, pe www.eventim.ro şi pe www.ove.ro.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite