Teatrul Naţional din Bucureşti lansează platforma online TNB TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul Naţional din Bucureşti se apropie de public online            FOTO: Florin Ghioca / TNB
Teatrul Naţional din Bucureşti se apropie de public online            FOTO: Florin Ghioca / TNB

Teatrul Naţional ”I.L.Caragiale” din Bucureşti lansează în această lună TNB TV, o platformă cu transmisiuni live pe pagina de YouTube a teatrului, primul pas spre o televiziune online.

Astfel, TNB se apropie de publicul său fildel şi de iubitorii de teatru prin cel mai la îndemână mijloc de promovare - platformele de socializare şi de livestreaming.

Prima transmisie live va începe luni, 20 iulie, de la ora 17.00, cu doar câteva zile înainte de data premierei spectacolului ”Jurnal de România 1989”, regizat de Carmen Lidia Vidu la TNB. Spectacolul va fi prezentat în premieră, pe 24, 25 şi 26 iulie, la Amfiteatrul TNB, unul dintre puţinele spaţii teatrale deschise publicului în această perioadă.

Pe TNB TV publicul va putea vedea primele transmisii live on-line din inima Teatrului Naţional Bucureşti, materiale video realizate de echipa de comunicare a TNB, cu ajutorul echipei Studioului Media al TNB – care va asigura filmarea şi transmisia live a unor materiale video realizate special pentru publicul pasionat de teatru.

TNB TV va prilejui întâlniri speciale, interviuri cu actori, regizori, scenografi, tehnicieni de spectacol, pe scurt oameni de teatru, în special din echipa Teatrului Naţional, dar şi cu cei care se vor alătura pe parcursul proiectelor derulate aici.

TNB TV on-line este un prim pas către o televiziune on-line dedicată adevăratelor vedete, în contextul în care termenul ”vedetă” este folosit, parcă, în ultima vreme, prea des şi prea fără atenţie.

Primul interviu cu care TNB TV va începe seria de transmisii live, va avea loc luni, 20 iulie, de la ora 17:00, şi îi va aduce la cadru pe actorul Ion Caramitru şi pe regizoarea Carmen Lidia Vidu, în preambulul premierei spectacolului de teatru documentar „Jurnal de România.1989”, cel mai nou episod dintr-un proiect mai amplu al regizoarei. Publicul va afla de la artiştii care au participat la realizarea spectacolului, gânduri, idei şi câteva amănunte mai puţin cunoscute din timpul repetiţiilor.

Transmisia fiind live, publicul va putea interveni în discuţie prin intermediul mesajelor, le va putea pune întrebări invitaţilor şi va avea şansa de a afla răspunsurile pe loc.

Canalul Youtube TNB – interfaţa video on-line a Teatrului Naţional ”I.L.Caragiale” din Bucureşti – a găzduit, în perioada martie-iunie 2020, transmisii în sistem de streaming live ale Conferinţelor TNB (materiale preînregistrate de-a lungul anilor) şi ale câtorva dintre spectacolele din arhiva teatrului.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite