Spectacolul „Doi pe o bancă“, într-o nouă distribuţie, la Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Doi pe o bancă“, de Aleksandr Ghelman, cu Tania Filip şi Florin Zamfirescu în distribuţie, va avea premiera pe 23 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti, fiind regizat de Emanuel Pârvu.

Regizorul Pârvu propune publicului de la Metropolis un alt spectacol - aceeaşi piesă, acelaşi decor -, dar într-o distribuţie nouă, cu doi mari actori ai scenei româneşti, Tania Filip şi Florin Zamfirescu, în "Doi pe-o bancă", de Aleksandr Ghelman.

După succesul din anii trecuţi în care doi tineri actori, Adela Popescu şi Mihai Bendeac, au umplut sălile Teatrului Metropolis, propunând o poveste ce a creionat universul emoţional al unei vârste la început de viaţă, Teatrul Metropolis invită publicul să-şi imagineze un arc peste timp de această dată fiind martorii unui scenariu ce sintetizează, în aproximativ o oră şi jumătate, toată gama de emoţii pe care o traversează un cuplu ce face cunoştintă într-un parc.

Povestea capătă alte dimensiuni, personajele au altă vârstă, iar întâlnirea şi trăirea lor este expresia experienţei unui cuplu care a traversat deja o bună parte din viaţă. Într-un mod subtil şi discret mulţi dintre oameni s-ar putea recunoaşte cel puţin într-una dintre situaţiile asemănătoare din viaţă, întrucât „Doi pe-o bancă“ este farâma de adevăr al fiecăruia sau măcar rodul unui sensibil monolog interior.

Spectacolul se va juca şi pe 22 şi 24 ianuarie, de la ora 19.00.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite