Psihologul Esther Perel vorbeşte, pe 4 iunie, despre „Inteligenţa erotică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Esther Perel
Esther Perel

Pe 4 iunie, Curtea Veche Publishing lansează cartea “Inteligenţa Erotică” de Esther Perel, ce va avea loc în cadrul conferinţei Umbrele Intimităţii.

Esther Perel, psiholog şi psihoterapeut de renume internaţional, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai originale şi pătrunzătoare voci ale lumii atunci când vine vorba despre viaţa de cuplu. Pe 4 iunie, Curtea Veche Publishing lansează cartea “Inteligenţa Erotică” de Esther Perel, ce va avea loc în cadrul conferinţei Umbrele Intimităţii, organizată de Pagina de Psihologie în parteneriat cu Otilia Mantelers şi Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie.

Problemele care pot apărea în cadrul vieţii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariţia acesteia, în urma naşterii unui copil, până la rutină, plictiseală şi infidelitate. Autoarea, terapeut cu experienţă în psihologia cuplurilor, ne atrage atenţia că dragostea sigură şi confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea şi că viaţa sexuală este mult mai complexă decât credem.

„Inteligenţa erotică aspiră să vă angajeze într o discuţie sinceră, clară şi provocatoare. Vă încurajează să aveţi curiozităţi, să spuneţi ceea ce este de nerostit şi să nu vă temeţi să puneţi sub semnul întrebării corectitudinea sexuală şi afectivă. Lăsând uşile deschise spre viaţa erotică şi viaţa de familie, vă invit să punem accent pe sex.“ (Esther Perel)

Esther Perel este una din cele mai apreciate voci feminine atunci când vorbim despre viaţa de cuplu şi intimitate. Stilul autoarei i-a adus succes pe plan mondial, iar acum aveţi ocazia să o întâlniţi personal pe cea care a schimbat percepţia asupra vieţii de cuplu. Autoarea activează ca terapeut de cuplu şi de familie care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confruntă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi care nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc.

Lansarea de carte va avea loc pentru publicul prezent la conferinţa din Club Bamboo între orele 12.30 şi 13:00. La sfârşitul lansării, Esther Perel va acorda şi o sesiune de autografe. Evenimentul va avea loc la Club Bamboo.

 Volumul se află la cea de a doua ediţie, având o nouă copertă, concepută special cu ocazia vizitei autoarei în România.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite