Preşedintele Klaus Iohannis, în dialog cu publicul, în cadrul festivalului One World Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent marţi, de la ora 18.00, la Mezanin (Palatul Universul)într-un dialog cu publicul, pe tema „Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă”. Discuţia are loc în cadrul festivalului de film documentar One World Romania (15-24 martie), ajuns la cea de-a 12-a ediţie.

Dialogul dintre public şi preşedintele Klaus Iohannis, organizat de One World Romania, are drept prim scop încercarea de a afla dacă un om politic mai poate reprezenta societatea civilă. Dacă da, în ce fel? 

Moderatorul discuţiei va fi jurnalistul Ovidiu Şimonca.  

„Cum percepeam societatea civilă în anii 90 - ca simpli cetăţeni - şi ce poate face omul politic astăzi, 30 de ani mai târziu, pentru a suda fracturile unei societăţi la fel de dezbinate, dar şi pentru a-i exprima, proteja şi promova interesele? ” 

 Evenimentul va fi tradus simultan în limba engleză. Pentru a participa la acest eveniment, doritorii trebuie să trimită un mail la adresa rsvp@oneworld.ro până vineri, 15 martie, ora 16:00. E-mailul trebuie să conţină numele complet, numărul de telefon şi cererea de rezervare a unui loc la eveniment. Fiecare poate solicita un singur loc. 

Rezervările vor fi confirmate sau infirmate de către echipa One World Romania, în cursul zilei de luni 18 martie, pe adresa de e-mail de pe care a fost făcută cererea de rezervare. Accesul în locaţie se va face pe baza prezentării unui act de identitate valabil, începând cu ora 17:15.

Mai multe despre programul festivalului One World Romania, puteţi afla aici. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite