„Noi suntem români (nimeni nu-i perfect)“, cea mai recentă carte a lui Radu Paraschivescu | Precomandă cu autograful autorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
humanitas

Volumul „Noi suntem români (nimeni nu-i perfect)“ de Radu Paraschivescu este disponibil pentru precomenzi cu autograful autorului. Livrările încep în data de 21 martie.

„Noi suntem români“ este titlul unui cântec patriotic. „Nimeni nu-i perfect“ este ultima replică din filmul Unora le place jazzul. Chiar dacă pare straniu, cele două enunţuri nu se bat cap în cap. Între ele există de fapt o legătură pe care viaţa în România de azi o strânge de la o zi la alta. Desfăşuraţi în paralel cu musicalul de mare succes „Mama Pandemia“, ultimii doi ani de viaţă românească te pun în situaţia de-a duce frecvent mâinile la cap: fie pentru atingerea frunţii fierbinţi, fie pentru smulgerea părului. Tragicomedia naţională e surprinsă aici în câteva zeci de texte din care scot capul tovarăşi de drum mai vechi sau mai noi: excepţionalismul, reflexul de obedienţă, ciubucul, discursul urii, bunul-plac şi prostul-gust. De râs şi de plâns. De citit şi de căzut pe gânduri.

Cartea o puteţi comanda de pe site-ul libhumanitas.ro, cărtureşti.ro şi libris.ro

Aici puteţi citi câteva pagini din noul volum al lui Radu Paraschivescu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite