Mihai Mitrică, selecţionerul Anim'est: "Ediţia a X-a are mai multe concerte şi petreceri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mitrică este selecţionerul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film de animaţie din Europa / FOTO Eduard Enea
Mihai Mitrică este selecţionerul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film de animaţie din Europa / FOTO Eduard Enea

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est va avea loc în perioada 2-11 octombrie 2015 la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu şi la Re:Animation Hub. Mihai Mitrică, selecţionerul acestui important eveniment, s-a aflat în studioul Adevărul Live, cu noutăţi despre această ediţie.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est este cel mai mare festival de film din Bucureşti şi unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animaţie din Europa. 

Publicul prezent la cea de-a 10-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est este invitat să îşi ascută, încă o dată, atenţia şi creioanele: 39 de scurtmetraje de animaţie delicioase vor fi proiectate, anul acesta, în cadrul secţiunii speciale Animash.

Selecţia de scurtmetraje este completată de 10 titluri de lungmetraj în afara secţiunilor competiţionale, câteva dintre cele mai aclamate animaţii recente.



Mai multe detalii a oferit Mihai Mitrică, selecţionerul festivalului, care s-a aflat în studioul Adevărul Live.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite