Loredana Groza: „Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, Să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Caramitru / FOTO Inquam Photos
Ion Caramitru / FOTO Inquam Photos

Loredana Groza şi-a luat rămas-bun de la Ion Caramitru amintind de celebrul duet cu actorul pentru melodia „Bună seara, Iubito!”. Ea a publicat pe Facebook versurile cunoscutului cântec din 1988, compus de Adrian Enescu, pe textul lui Lucian Avramescu.

Loredana Groza a scris pe Facebook un mesaj emoţionant la despărţirea de Ion Cramitru. "Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, Să-mi aduci continente de palid mister…Adio, maestre Ion Caramitru!"

Ion Caramitru, 79 de ani, a murit duminică, la Spitalul Elias.

A fost Hamlet, Prospero în "Furtuna" de Shakespeare, Luchian în filmul cu acelaşi nume de Nicolae Mărgineanu, Count Fontana în "Amen" de Costa Gavras, Radu Comşa în "Întunecare" de Alexandru Tatos, Gheorghidiu în filmul "Între oglinzi paralele" şi Socrate în "Declaraţie de dragoste".

A fost directorul Teatrului Naţional Bucureşti şi preşedintele Uniunii Teatrale din România, ministru al Culturii între 1996 şi 2000, şi unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale.

CulturăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite