Corina Şuteu: „Nu reuşesc să ajung la doamna Firea. Poate îl aşteaptă pe următorul ministru al Culturii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea    FOTO: Eduard Enea
Gabriela Firea    FOTO: Eduard Enea

Corina Şuteu a declarat marţi, în cadrul discuţiei online ”De vorbă cu ministrul tău”, iniţiată de Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC), că nu a reuşit, până în prezent, să aibă o discuţie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului.

”Nu reuşesc să ajung la doamna Firea”, a spus Corina Şuteu, întrebată despre măsurile pe care ar putea să le propună legat de Muzeul Naţional al Literaturii Române, care este în subordinea Primăriei.

”Am solicitat în mai multe rânduri întâlniri, însă nu am primit niciun răspuns. Cred că are alte priorităţi. Eu sunt ministru pentru puţin timp. Poate îl aşteaptă pe următorul”, a mai spus Corina Şuteu.

La începutul lunii iulie, ministrul Culturii, Corina Şuteu, a precizat că dorea să aibă o discuţie cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe marginea afirmaţiilor făcute de edilul Bucureştiului privind faptul că ar dori ca străzile oraşului să nu mai fie blocate cu activităţi de weekend.

În replică, Gabriela Firea a spus că ministrul Şuteu nu a contactat-o în vederea unei întâlniri, aşa cum anunţase, şi a calificat drept "declaraţie politică a unui tehnocrat" afirmaţiile acesteia privind organizarea evenimentelor stradale în Bucureşti.

CulturăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite