Cazuri celebre de adulter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazuri celebre de adulter. Instituţia căsătoriei presupune stabilitate, fidelitate şi respect reciproc, însă există numeroase exemple istorice, fie ele îndepărtate, fie din perioada contemporană, care arată că uneori un partener din cuplu alege „să calce strâmb”.

Cazuri celebre de adulter. Aspasia, amanta lui Pericle

Unul dintre cei mai longevivi conducători ai cetăţii Atena, Pericle, nu s-a remarcat doar prin calităţile de om de stat, ci şi prin una din relaţiile care au făcut vâlvă în cetatea elenă. Aspasia, una dintre femeile cultivate ale acelei perioade l-a cucerit pe strategul Atenei prin inteligenţa şi frumuseţea sa. 

Consoartele lui Henric al VIII-lea

Regele Henric al VIII-lea s-a despărtit de Caterina de Aragon, dupa ce s-a îndragostit de Anne Boleyn, sora amantei sale, Mary Boleyn. Cu Anne se căsătoreşte în 1533, după ce Caterina de Aragon e deposedată de titlu. Anne Boleyn va fi executată trei ani mai târzie, fiind acuzată de adulter, incest şi trădare.   

Cazuri celebre de adulter. Carol al II-lea, regele playboy

Carol al II-lea, unul dintre cei patru monarhi care au condus România, a fost o personalitatea politica pasionat de femei. Dezertează din armată în Primul Război Mondial pentru a se căsători cu Ioana Lambrino, dar după câiva ani divorţează de aceasta, la insistenţele tatălui său, regele, Ferdinand. Se căsătoreşte în 1925 cu principesa Elena a Greciei, dar se îndrăgosteşte la scurt timp de Elena Lupescu, femeie cu care pleacă în străinătate în 1925 şi de care se va dezice, doar verbal, în 1930.

  

Cazuri celebre de adulter. Despărţirea dintre Ben Affleck şi Jennifer Lopez

Actorul Ben Affleck a trăit o frumoasă poveste de dragoaste cu Jennifer Lopez. Acest lucru s-a întâmplat până la filmările  pentru „Daredevil”, când artistul a început o idilă cu Jennifer Ganrner. Casniciei dintre Jennifer Garner şi Scott Foley, dar şi logodna lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck s-au încheiat subit. Ulterior, Garner si Affleck au ajuns în fata altarului.

Infidelul Johnny Depp

Johnny Depp a fost alături de cântăreaţa Vanessa Paradis timp de mulţi ani, iar fidelitatea şi-a păstrat-o până în clipa în care a cunoscut-o pe Amber Heard. În timpul filmărilor pentru „The Rum Diary”, Depp a dat cu piciorul relaţiei cu paradis, preferându-o pe mai tânăra Amber Heard. .

Cazuri celebre de adulter. Brad Pitt şi ispita Angelia Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie par căsătoriţi de o veşnicie, iar căsnicia lor e una dintre cele mai apreciate. Însă, relaţia dintre cei doi a început într-o perioadă în care acotrul era căsătorit cu o altă vedetă de la Hollywood, Jennifer Aniston. Idila a pornit pe platourile de filmare de la „Domnul şi doamna Smith” & Mrs. Smith", când Pitt a decis că e nevoie de o schimbare în viaţa sa. 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite