Cartea-fenomen care îi face pe copii să adoarmă repede, lansată şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Iepuraşul care voia să doarmă" le dă copiilor un somn liniştit
"Iepuraşul care voia să doarmă" le dă copiilor un somn liniştit

Cartea-fenomen a momentului, "Iepuraşul care voia să adoarmă", de Carl-Johan Forssén Ehrlin, recomandată de psihologi şi de terapeuţi pentru un somn liniştit, apare şi în limba română şi va fi disponibilă pentru părinţii care vor să îşi adoarmă copiii mai repede.

Părinţii spun că volumul psihologului şi lingvistului suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin este "magic". Autorul propune o poveste inovatoare prin maniera în care a fost scrisă, o poveste care introduce pe nesimţite în subconştientul copilului sugestia somnului. Folosind diverse tehnici psihologice eficiente, menite să-i ajute pe copii să se relaxeze, cartea le permite micuţilor să facă parte cu adevărat din poveste şi să adoarmă în acelaşi timp cu personajul principal, iepuraşul.

coperta iepurasul

Recomandată de psihologi şi de psihoterapeuţi, "Iepuraşul care voia să adoarmă" este o carte care îi va adormi pe cei mici de la primele pagini. Metoda este testată şi confirmată de mii de părinţi din lumea întreagă.

„Această carte este echivalentul verbal al legănatului, în braţe sau în pătuţ. Prin acest text eu îl ajut pe copil să se relaxeze, să devină parte a poveştii şi să adoarmă mai repede“, precizează autorul, Carl-Johan Forssen Ehrlin.

„Folosiţi povestea Iepuraşului care voia să adoarmă atunci când se întâmplă ceva care-l agită pe copil sau când, dintr-un motiv sau altul, are o perioadă în care adoarme greu“, declară psihologul Mikael Odhage.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite