Biletele pentru spectacolele din Festivalul Naţional de Teatru, puse în vânzare vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul National de Teatru

Biletele pentru spectacolele incluse în a 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru vor fi puse în vânzare vineri, la ora 12:00.

Ele pot fi cumpărate online, de pe mystage.ro, şi de la casa de bilete a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti. Anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole, anunţă organizatorii.

„May B”, în coregrafia lui Maguy Marin, „Ce que le jour doit à la nuit", de Hervé Koubi, „Evgheni Oneghin", bazat pe romanul în versuri de Alexander Puşkin, şi versiuni ale spectacolului „Richard al III-lea", după William Shakespeare, se numără printre producţiile străine invitate în FNT.

Spectacole regizate de Radu Afrim, Felix Alexa, Dragoş Galgoţiu şi Gelu Colceag se numără între producţiile autohtone selectate pentru ediţia de anul acesta a Festivalului Naţional de Teatru.

A 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura în mai multe teatre din Bucureşti, între 18 şi 27 octombrie.

Festivalul este produs de Uniunea Tetrală din România şi organizat cu sprijinul MInisterului Culturii şi Identităţii Naţionale şi al Primăriei Municipiului Bucureşti.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite