Credeţi că împărţirea elevilor pe grupe de abilităţi intelectuale va duce la rezultate mai bune, sau este o măsură odioasă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condiţiiile în care multe instituţii publice de învăţământ sunt oricum focare de violenţă, Ministerul Educaţie agravează criza, pe fondul unei propuneri de segregare a elevilor inteligenţi de cei mai puţin pregătiţi.

Dacă un scop al acestei măsuri este să-i facă pe elevi să înveţe, realitatea este că efectul ar fi exect pe dos: ar descuraja elevii să evolueze. De ce să înveţe, dacă sunt puşi într-o categorie din care nu pot să iasă?Dacă şi aşa nu au nicio şansă de a deveni din slabi buni, sau din buni foarte buni, de ce să se mai chinuie? Credeţi că împărţirea elevilor pe grupe de „abilităţi intelectuale" va duce la rezultate mai bune, sau este o măsură odioasă, care duce la stigmatizare, ură, violenţă şi corupţie?

Credeţi că împărţirea elevilor pe grupe de abilităţi intelectuale va duce la rezultate mai bune, sau este o măsură odioasă?, care duce la stigmatizare, ură, violenţă şi corupţie?

Click aici şi spune şi tu cum va afecta împărţirea elevilor pe grupe de abilităţi intelectuale performanţa şcolii româneşti.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite