Colorează-ţi părul cu ingrediente din bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele de vopsit pot conţine substanţe chimice care afectează 
sănătatea podoabei capilare, însă există alternative pe bază de 
ingrediente natural.
Produsele de vopsit pot conţine substanţe chimice care afectează sănătatea podoabei capilare, însă există alternative pe bază de ingrediente natural.

Aproximativ 65% dintre femei îşi modifică culoarea naturală a părului. Ne place să ne jucăm cu culorile, pentru că ne face să ne simţim bine. Însă ce facem când folosirea excesivă a produselor cu substanţe chimice afectează sănătatea podoabei capilare? Uite cum te poţi vopsi natural.

Cafea

Cafeaua acţionează minunat dacă vrei să obţii o culoare mai închisă, să acoperi firele albe sau să închizi o nuanţă. Prepară o cantitate mai mare de expresso, las-o să se răcească şi apoi amestec-o cu două linguri de cafea pudră şi două ceşti de balsam de păr. Aplică pasta obţinută pe păr şi las-o să acţioneze o oră. Dacă clăteşte şuviţele cu cidru de mere şi apă, culoarea va rezista mai mult. Repetă procesul de mai multe ori pentru o culoare mai închisă.

Ceai negru

Ca şi cafeaua, ceaiul verde poate fi folosit pentru schimbarea culorii părului. Dacă ai părul deschis la culoare, există alte tipuri de ceaiuri pe care le poţi folosi. Muşeţelul, de exemplu, este recomandat pentru blonde, timp ce rooibos este recomandat roşcatelor.

Află cum îţi poţi colora părul cu ingrediente din bucătărie pe clickpentrufemei.ro

7 trucuri pentru un păr superb

Ce culoare de păr ţi se potriveşte

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite