Cele mai stupide pretenţii ale mireselor: „Le-a cerut domnişoarelor de onoare să se îngraşe cu 10 kg ca să arate ea mai bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cele mai multe femei este o bucurie să fie domnişoare de onoare, dar există şi cazuri în care pretenţiile mireselor transformă plăcerea într-un adevărat chin, după cum s-a dovedit în urma sondaj făcut de o revistă pentru viitoare mirese.

Nimeni nu-şi doreşte să strice cea mai fercită zi din viaţa unei femei, prespunând că aceasta este ziua nunţii. De aceea, domnişoarele de onoare trebuie să-i facă pe plac viitoarei miresei, orice li s-ar cere. 

Conform răspunsurilor primite în urma unui sondaj realizat de revista britanică „Bride & Groom Direct”, misiunea de domnişoară de onoare se poate transforma cât ai zice „nuntă” în oroare, iar exemple sunt destule.

Unul dintre respondenţi a povestit că a avut neşansa de a fi invitat la o nuntă de nudişti, tema fiind respectată de domnişoarele de onoare. 

”Mi s-a spus că nu trebuie să-mi fac griji dacă nu sunt dezbrăcat, aşa că am mers complet îmbrăcat. A fost unul dintre cele mai jenante momente din viaţa mea, pentru că a fost bizar să stau îmbrăcat lângă invitaţi complet goi”, a mărturisit acesta.

image

FOTO Pinterest

O altă tânără a rememorat clipele de ruşine prin care a trecut pe când avea numai 12 ani şi a acceptat să fie domnişoară de onoare la nunta unei bune prietene. După ce mireasa i-a promis că va avea o rochie de culoare aurie, mare i-a fost surpriza să primească în ziua nunţii o rochie oribilă, maro închis. „Când m-a văzut îmbrăcată cu ea, mama mi-a spus verde-n faţă că arat de parcă sunt mânjită cu rahat din cap până-n picioare”, şi-a adus aminte aceasta.

O mireasă cu greutate

De departe una dintre cele mai ciudate cereri primite de domnişoarele de onoare a venit din partea unei mirese supraponderale. „Cumnata mea le-a cerut tuturor domnişoarelor de onoare să se îngraşe între cinci şi zece kilograme pentru ca ea să arate mai bine în comparaţie cu ele”, a povestit o altă participantă la sondaj. Nu a făcut niciuna ceea ce li s-a cerut, mai ales că mireasa o depăşea oricum pe cea mai grasă dintre ele cu vreo 20 de kilograme.

Şi pentru că mărimea contează în orice împrejurare, o altă mireasă a avut pretenţia ca toate domnişoarele de onoare să-şi găsească încălţămintea potrivită pentru ca în fotografiile de nuntă să aibă aceeaşi înălţime. Problema semnalată de o altă participantă la sondaj a fost că una dintre prietenele ei avea 1,57 metri înălţime, în timp ce mireasa atingea lejer 1,75 metri. Prin urmare, miniona ar fi fost obligată să-şi menţină echilibrul pe tocuri de 17 cm, în condiţiile în care petrecerea a fost organizată într-o grădină. Cu greu, mireasa a fost convinsă în cele din urmă să mai taie din pretenţii şi să nu-şi tortureze domnişoara de onoare.


 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite