Cele mai răsfăţate zodii în 2016: Leii şi Vărsătorii au un an de excepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai răsfăţate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbărilor pentru câteva zodii, care sunt foarte favorizate. Iată care sunt cele mai răsfăţate zodii anul acesta şi cum le vor influenţa plantele.

Cele mai răsfăţate zodii din 2016: Leu

Leii vor avea un an de excepţie şi chiar dacă vor mai avea ani buni, acesta va rămâne inegalabil. Vor avea noroc în tot ce ţine de persoana lor: caracter, fizic, psihic. 2016 este anul în care vor deveni mult mai exuberanţi şi entuziaşti. Nativii aflaţi la orice vârstă vor fi răsplătiţi pentru tot efortul pe care l-au depus de-a lungul timpului. Este un an propice pentru Lei, zodia lor fiind una din zodiile răsfăţate ale zodiacului. Nativii vor câştiga mai mulţi bani, ca urmare a faptului că vor avea oportunităţi maxime.

Cele mai răsfăţate zodii din 2016: Capricorn

În 2016, Pluton le va aduce schimbări pozitive pe plan profesional Capricornilor. Însă dacă nativii acestei zodii nu vor da dovadă de disciplină şi responsabilitate, tot Pluton îi va plasa în subordinea altora. Capricornii responsabili, organizaţi şi tenace, care îşi planifică totul, vor da lovitura, anul acesta aducându-le mult mai mult decât şi-au imaginat. Doar în ceea ce priveşte sănătatea este posibil ca aceştia să aibă mici probleme.

Cele mai răsfăţate zodii din 2016: Vărsător

Un an foarte bun for avea şi Vărsătorii care vor fi răsfăţaţi cu ocazii şi oportunităţi interesante şi intense. Din acest punct de vedere, nativii acestei zodii vor fi răsfăţaţi de soartă, chiar dacă va fi totuşi un an greu pentru ei. Li se oferă şansa de a se transforma, de a atrage priviri şi oportunităţi unice, de care au fost lipsiţi până în prezent. Vărsătorii îşi descoperă talente şi calităţi pe care nu ştiau că le au şi care le vor creşte şi mai mult valoarea. La jumătatea anului, Vărsătorii vor avea parte de schimbări semnificative, dar şi de provocări şi emoţii.

Cele mai răsfăţate zodii din 2016: Rac

Racii vor avea un an pacifist, în care vor relua relaţiile cu membrii familiei de care se vor apropia foarte mult. Astfel, nativii din zodia Rac vor fi în 2016 răsfăţaţii familiei, primind doar gânduri, vorbe şi mângâieri bune. Vor fi influenţaţi de Saturn şi vor lua decizii radicale sau angajamente serioase, dar acestea îi vor ghida pe Raci pe drumul cel bun.

Cele mai răsfăţate zodii din 2016: Fecioară

Fecioarele vor resimţi anul acesta influenţa planetei Neptun care le va afecta în mod pozitiv viaţa. Nativii acestei zodii vor avea schimbări majore pe care şi le-au dorit mult timp. Fie că este vorba despre căsătorie, naşterea unui copil sau relocarea peste hotare, schimbarea va fi radical şi pozitivă. Fecioarele se numără în 2016 printre zodiile răsfăţate, având pe tot parcursul anului parte de bucurii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite