Cel mai ciudat cuplu: ambele femei s-au născut bărbaţi şi vor să-şi facă schimbare de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea (stânga) şi Carla (dreapta) se iubesc foarte mult şi se vor căsători în curând/FOTO Barcroft Media/Daily Mail
Chelsea (stânga) şi Carla (dreapta) se iubesc foarte mult şi se vor căsători în curând/FOTO Barcroft Media/Daily Mail

Două femei din Marea Britanie formează un cuplu foarte ciudat: aparent, ele sunt lesbiene, dar în realitate amândouă au trecut printr-un tratament de schimbare de sex, pentru că s-au născut bărbaţi.

Chelsea Jade se numea în trecut Jonathan. Încă din copilărie şi-a dat seama că nu poate accepta viaţa ca bărbat şi la început a declarat că este homosexual. Dar acest stil de relaţie nu i se potriva, iar în final, cu acordul mamei sale, a început tratamentul hormonal pentru a arăta ca o femeie.

Desigur, îi era greu să găsească un partener care s-o accepte aşa cum este, care să nu fie deranjat de trecutul ei. Recent, l-a cunoscut pe Craig Jones şi cei doi au devenit repede un cuplu, scrie Daily Mail.

Craig nu era deloc deranjat de faptul că iubita lui era de fapt bărbat. Mai mult, după doar câteva luni de relaţie, el i-a mărturisit că vrea să devină la rândul lui femeie. Astfel, Craig s-a transformat în Carla, împlinindu-şi astfel visul secret, pe care îl avea de la vârsta de 8 ani.

La început, Chelsea a suferit, pentru că ea nu se simte atrasă sexual de femei, dar în final a decis să-i fie alături lui Craig, deoarece îl iubeşte cu adevărat. Carla şi Chelsea plănuiesc acum să se căsătorească şi spun că şi-ar dori să facă şi operaţia de schimbare de sex, ele urmând până acum numai un tratament hormonal.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite