„Cea mai frumoasă jucătoare de poker din Rusia“ a murit în baie, într-un accident stupid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liliya Novikova FOTO Instagram
Liliya Novikova FOTO Instagram

O femeie în vârstă de 26 de ani, cunoscută drept „cea mai frumoasă jucătoare de poker“ din Rusia, a fost găsită moartă în baie, autorităţile suspectând că ar fi decedat electrocutată, în urma unui accident stupid, relatează The Sun.

Liliya Novikova era singură acasă în momentul producerii accidentului care i-a curmat viaţa. Corpul fără viaţă a fost descoperit în baia din apartamentul său din Moscova, după ce părinţii au fost alertaţi de faptul că nu mai răspundea la telefon.

 Autorităţile suspectează ca s-ar fi electrocutat accidental folosind uscătorul de păr sau încercând să încarce telefonul în umezeala din baie, mai informează publicaţia britanică. 

Tânăra studiase matematica la o universitate de top din Rusia şi era licenţiată în inginerie. Şi-ar fi urmat pasiunea pentru poker, refuzând rând pe rând ofertele unor companii prestigioase care activau în domeniul în care se specializase. 

Vocaţia i-a devenit profesie, fiind cunoscută atât online cât şi în viaţa reală. Succesul i-a permis să aibă propriul său canal de poker unde anima masterclass-uri şi workshop-uri pentru începători, având în acelaşi timp şi un contract cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker, PokerStars online. 

s

Presa locală, precum şi fanii deplâng moartea "celui mai sexy jucător de poker" din Rusia, mai informează Daily Mail.

Tragicul accident i-a curmat viaţa cu patru zile înainte de a împlini 27 de ani, aniversare pe care Lillya ar fi dorit  să o petreacă jucând poker cu prietenii

 "Mi-ar fi plăcut ca Lilya să fi apărut din nou online şi să ne spună că e în viaţă.”, s-a exprimat îndurerat

Sergey Beloglasov, un fan al tinerei vedete, citează The Sun.

Liliya Novikova FOTO Instagram
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite