Ce zodii au o predispoziţie mai mare spre infidelitate în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt cunoscuţi ca fiind obraznici în pat şi întotdeauna dornici de atenţie din partea sexului opus. Au mustrări de conştiinţă, dar nu se dau în lături din a se implica într-o aventură în următoarele 11 luni.

Peşti

Femeile din zodia Peşti prezintă un risc cu 15% mai mare  decât celelelte zodii să fie infidele în următoarele luni ale anului. Acest semn zodiacal este cunoscut ca având şi o  latură ascunsă. Iubesc să flirteze şi cad uşor în capacana pasiunii nebune a unei aventuri.

Vărsător

Bărbaţii Vărsător ocupă al doilea loc în topul infidelilor, având cu 13% mai multe şanse să se implice în acest an într-o relaţie extraconjugală. Vărsătorii sunt cunoscuţi ca fiind imprevizibili şi, uneori, iubesc să se aventureze, urmându-şi instinctul.
 
Scorpion
 
Scorpionii, fie bărbaţi sau femei, au cu 12% mai multe şanse să calce strâmb în 2019, spun astrologii. Sunt cunoscuţi ca fiind obraznici în pat şi întotdeauna dornici de atenţie din partea sexului opus. Au mustrări de conştiinţă, dar nu se dau în lături din a se implica într-o aventură. Ajung să regrete doar când este prea târziu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite