Ce vor femeile în dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa sexuală a femeilor a devenit, în ultimul timp, un subiect tot mai discutat în media. Recent, revista „Fitness" şi site-ul Yahoo! Shine au încercat să afle ce îşi doresc cu adevărat doamnele în dormitor.

Astfel, a fost realizat un sondaj în rândul americanilor cu vârste cuprinse între 18 şi 64 de ani, pentru a se observa modul în care femeile privesc sexul. Pentru un plus de obiectivitate, la întrebări au răspuns şi bărbaţi. Iar rezultatele sondajului au fost surprinzătoare. Astfel, pentru ca o partidă de amor să fie catalogată de către femei ca perfectă, nu trebuie să lipsească următoarele „ingrediente":

1 Vinul roşu şi o cină gustoasă. Majoritatea americanilor au afirmat că cina îi ajută să fie mai fericiţi. Astfel, atât bărbaţii, cât şi femeile au spus că vinul şi cina sunt considerate ca fiind cel mai bun afrodiziac. Respondenţii au avut de ales între cină, vin, un film sexy, un mesaj incitant sau un apel telefonic, toate acestea din urmă situându-se la coada clasamentului, în viziunea americanilor. Chiar şi aşa, persoanele cu vârstele cuprinse între 18 şi 34 de ani au afirmat că „li se aprind călcâiele" mai mult atunci când primesc un mesaj incitant.

2 Declaraţiile de iubire. 44% din femeile intervievate au afirmat că se excită atunci când partenerii de viaţă le spun „Te iubesc!", în timp ce afirmaţia „Eşti atât de atrăgătoare" le face să se simtă bine doar pe 26% din femei.

3 Somnul de după. Respondenţii au fost întrebaţi ce ar face dacă ar exista o oră în plus pe zi (cele 24 de ore ale unei zile să devină 25 de ore), 35% din ei afirmând că în acea oră ar face sex, în timp ce 20% din bărbaţii şi femeile participanţi la studiu au spus că ar dormi. După centralizarea rezultatelor s-a ajuns la concluzia că bărbaţii sunt cei care doresc mai mult sex.

4 Durata. Persoanele participante la studiu au fost întrebate cât durează partidele lor sexuale, iar media a fost de 42 de minute. Bărbaţii au spus că partidele durează 45 de minute, în timp ce femeile au spus că sexul ţine 39 de minute. În timp ce bărbaţii au spus că nu sunt foarte mândri de această cifră, 65% din femei au spus că sunt satisfăcute cu această perioadă de timp a unei partide de amor.
5Convorbirile telefonice deocheate. 42% din femeile intervievate au afirmat că au vorbit „murdar" la telefon cu partenerii.

6 Frecvenţa. 69% din femei spun că fac dragoste de 1-3 ori pe săptămână. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite