Ce poţi face cu cauciucuri vechi. Idei de amenajare simple şi de efect, care îţi vor transforma locuinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce poţi face cu cauciucuri vechi. Cauciucurile vechi de la maşină nu trebuie aruncate, pentru că pot fi transformate în soluţii simple şi de efect pentru decorarea casei sau grădinii.

Ce poţi face cu cauciucuri vechi. De ce este bine să le reciclăm

Cei care vor să economisească bani, dar să aibă o locuinţă original decorată pot face singuri decoraţiunile, din cauciucuri vechi, uzate, scrie Ideipentrucasa.ro. Acestea sunt o sursă la îndemână, care ne permite să facem oricând schimbări de decor. În acest fel vom fi şi ecologişti, pentru că reciclăm roţile de cauciuc, care altfel ar fi aruncate şi ar deveni o sursă de poluare.

image

Ce poţi face cu cauciucuri vechi. Idei de amenajare

Din aceste cauciucuri vechi putem face fotolii confortabile sau scaune, care pot fi vopsite. De asemenea, putem adăuga perne, spătare sau le pătem îmbrăca în materiale textile, pentru un aspect deosebit şi un plus de confort.

image

Pentru că sunt obiecte ieftine, pot fi schimbate în fiecare an, astfel că vom avea mereu un nou design interior în casa noastră. Dacă nu vrem să le aruncăm, le putem vopsi în altă culoare sau facem alte schimbări, astfel încât vom lăsa impresia că am cumpărat un alt obiect de mobilier.

image

Cei care au grădină pot folosi aceste cauciucuri vechi pentru a face suporturi de flori sau diferite elemente decorative.

image
image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite