Ce le face pe femei să se simtă bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai dormit bine peste noapte şi eşti convinsă că vei avea parte de o zi extraordinară, un bărbat bine ţi-a zâmbit pe stradă, iar în metrou ai găsit un loc liber. Ce anume le face pe femei să se simtă bine? Iată care sunt concluziile rezultate în urma unui sondaj pe această temă, la care au participat 2.000 de reprezentante ale sexului frumos.

În cadrul unei campanii desfăşurate în Marea Brianie, intitulată „Ready to Glow“, 2.000 de femei au fost rugate să facă o listă cu acele lucruri care le induc o stare de bine, anunţă Daily Mail.

Astfel, cercetătorii au aflat că 1 din 10 femei are o părere mai bună despre ea atunci când arată bine într-o fotografie, iar 40% dintre respondente se simt mai fericite dacă au parte de un somn bun peste noapte. Nişte picioare perfect epilate şi hidratate oferă încredere unui procent de 42% dintre femei, în vreme ce 33% dintre ele s-au declarat încântate la ideea ca cineva le poate spune că arată mai tinere decât scrie în buletin. 

O îmbrăţişare sau o ţinută care le pune în valoare

Multe dintre doamnele şi domnişoarele care au participat la sondaj, aproximativ 38% din ele, au mărturisit că se simt fericite atunci când sunt îmbrăţişate de cineva drag, indiferent dacă este vorba despre soţ, iubit, copil sau un prieten bun. Pe listă se mai regăsesc: o coafură şi un machiaj reuşite, declaraţiile de dragoste, un bronz perfect, achiziţionarea de lenjerie intimă nouă, pensatul, manichiura, întâlnirile şi invitaţiile la cină, dar şi o ţinută care să le pună în valoare. 

Pe cât de fericite se pot simţi atunci când li se pune că arată mai tinere, pe atât de nefericite vor fi femeile dacă o persoană va considera că arată cu cinci sau zece ani mai în vârstă. Nu mai puţin de 38% din femeile care au participat la sondaj, au răspuns că estimarea greşită a vârstei le răpeşte cheful de viaţă.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite