Ce dietă a urmat Corina Dănilă pentru a slăbi 20 de kiolgrame
0
A reuşit să slăbească 20 de kilograme şi are un corp de invidiat. Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă a vorbit despre dieta care a ajutat-o să-şi recapete formele dorite.
Corina Dănilă a câştigat lupta cu kilogramele şi, la 48 de ani, a reuşit să îşi menţină un corp de invidiat.
În primul rând, vedeta dezvăluie că a renunţat definitiv la zahăr, pâine, prăjeli, covrigei şi produse de patiserie, ba chiar şi la orez. Iar de cartofii prăjiţi, pe care îi adora, nici nu vrea să mai audă. „Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu ştevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00“, a explicat realizatoarea TV potrivit click.ro.
În privinţa fructelor, Corina Dănilă spune că le poate mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe: „Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte“.
Rezultatele s-au văzut imediat, iar după un an, când a tras linie, Corina Dănilă avea cu 20 de kilograme mai puţin.

„Se fac trei ani de când în fiecare dimineaţă mănânc două ouă, de regulă omletă foarte moale, cu un bol de salată şi câteva feliuţe de pastramă de porc mai naturală“, mai spune prezentatoare TV.
Cum arată, de fapt, un meniu pe toată ziua pentru Corina Dănilă? „Prima gustare constă într-un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi cu un pumn de seminţe, la prânz am o cărniţă trasă la tigaie cu broccoli sau conopidă la abur, ori salată de varză; gustarea de după-amiază constă într-un chefir slab, iar seara îmi fac o salată în care pun fie o conservă de peşte, fie ceva carne sau brânză“.
Foarte important este şi modul în care se ia masa, mai spune Dănilă: „Mănânc încet, cu înghiţituri mici, conştientizez procesul. Beau cam 2 litri de apă pe zi, iar câteodată, vinerea, ţin post negru, ca să mai dau un restart metabolismului“.