Ce dezvăluie forma feţei după cele 5 elemente primordiale: apă, lemn, foc, pământ, metal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forma fetei spune multe despre personalitatea ta FOTO Shutterstock
Forma fetei spune multe despre personalitatea ta FOTO Shutterstock

Dacă vrei să impresionezi pe cineva sau pur şi simplu să fii în avantaj, asigură-te că ştii secretele expresiilor sale faciale. Felul în care reacţionăm la nivelul chipului reprezintă o oglindă a minţii şi a sufletului. Merită să faci un efort pentru a studia şi analiza expresia dominantă a feţei.

Expresiile faciale dominante indică puterea energiei Chi Yin sau Yang din noi. Rareori suntem pe deplin conştienţi de modul în care ne comportăm – indiferent dacă lăsăm la vedere partea Yin sau Yang. E bine să ştii că persoanele care exprimă reacţii coordonate de Yang Chi atrag norocul.

Energia Yang se deplasează pe trei niveluri şi dezvăluie intensitatea esenţei pozitive în natura ascunsă a unui individ. Expresiile Yang se manifestă prin feţe zâmbitoare, dar există diferite tipuri de zâmbete Yang, de la veselie reţinută la bucurie şi fericire pură.

Feţele tip Yin reflectă emoţii negative, de deprimare, tristeţe, apatie sau nefericire, astfel încât acestea să se manifeste ca expresii triste şi fără zâmbet. Se pot manifesta şi prin furie. Se spune că un chip cu expresie Yin reflectă durerea interioară.

Există cinci forme de bază ale feţei, care oferă indicii asupra aspectelor personale: lemn, foc, pământ, apă, metal.

Află aici cum să-ţi identifici expresia dominantă a feţei şi ce spune aceasta despre tine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite