Articol publicitar

Care sunt ocaziile în care oferim flori

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A oferi flori este cel mai simplu şi mai eficient mod de a te face remarcat, de a-ţi manifesta afecţiunea şi recunostinţa. Iată câteva ocazii şi, împreună cu acestea, câteva recomandari corespunzătoare în care puteţi să oferiţi un frumos simbol al aprecierii:

Crăciun

Pentru că suntem în prag de Sărbători, să ştii ca e perfect în regulă să trimiţi unei doamne speciale dar aflată la distanţă, un aranjament tematic. Pe lângă florile şi plantele verzi de sezon, acesta poate conţine o lumânare parfumată, o mica surpriză dulce sau batoane parfumate de scorţisoară.

Aranjament You Take My Breath Away

Pret: 146,9 lei

image

Coroniţă decorativă Merry Xmas!

Pret: 126,9 lei

image

Ziua de nume sau ziua de nastere

Acestea sunt, cu siguranta, cele mai potrivite ocazii pentru a oferi un buchet sau un aranjament floral. Totusi, in acest caz, trebuie sa tii cont in primul rand, de relatia pe care o  ai cu cea care le primeste sau mesajul pe care vrei sa il trimiti.

Buchet All That Heaven Allows

Pret: 236,9 lei

image

Pentru o colega sau, cum ziceam mai sus, pentru sefa, un aranjament floral din astromeria, lalele, frezii pastel sau orhidee, sustinute elegant de aspidistra este o idee excelenta, nu foarte pompos sau pretentios dar elegant si feminin.

Buchet Hot Stuff

Pret: 156,9 lei

image

Botez

Cu siguranta, cel mic nu va fi prea interesat de flori. Pentru el, trebuie sa iei fie un cadou pretios, sub forma unei bijuterii micute, fie te consulti inainte cu parintii si afli exact de ce au nevoie. Pentru mamica insa este mai potrivit un buchet sau un aranjament. Chiar daca e bine sa te feresti de stereotipuri, ar fi dragut daca in buchetul oferit se regaseste un simbol al bebelusului. Spre exemplu, daca e vorba de o fetita, opteaza cu incredere pentru flori roz iar daca este vorba de botezul unui baietel, poti gasi un buchet cu nuante de albastru.

In situatia fericita in care sunt botezati o fetita si un baietel, mamica se va bucura in mod cert daca buchetul oferit va contine ca piese centrale, o floare roz si una albastra.

Aranjament A Rose By Any Name

Pret: 396,9 lei

image

Un material realizat de Baiatul cu flori

www.baiatulcuflori.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite