Campionatul mondial de v-aţi ascunselea, organizat în Italia: cum s-au schimbat regulile jocului FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regulile jocului sunt ceva mai complexe decât cele originale, ţinând cont că participanţii nu sunt copii. FOTO Facebook
Regulile jocului sunt ceva mai complexe decât cele originale, ţinând cont că participanţii nu sunt copii. FOTO Facebook

Cea de-a şasea ediţie a campionatului mondial de v-aţi ascunselea se va desfăşura în Italia, pe 3 şi pe 4 septembrie. Unul dintre cele mai îndrăgite jocuri ale copilăriei a devenit în 2010 o competiţie la care participă persoane cu vârsta peste 18 ani.

Nimeni nu-şi imagina că un eveniment organizat în 2010 de revista italiană „CTRL” se va transforma într-o competiţie anuală, care a devenit tot mai importantă de la o ediţie la alta. Totuşi, anul acesta, pe 3 şi 4 septembrie, va avea loc cea de-a şasea ediţie a campionatului mondial de v-aţi ascunselea, pe un teren 25.000 de metri pătraţi din satul Consonno.

Regulile jocului sunt ceva mai complexe decât cele originale, ţinând cont că participanţii nu sunt copii. Concurenţii trebuie să formeze echipe de câte cinci persoane, iar înscrierea în concurs îi costă 125 de euro.
Echipele sunt apoi împărţite în patru grupuri, iar o persoană din fiecare grup se ascunde, în timp ce o „echipă neutră de căutare” numără până la 60.

Jucătorul care s-a ascuns are la dispoziţie zece minute în care trebuie să se furişeze fără să fie văzut de vreun membru din echipa de căutare şi să plonjeze pe o saltea pusă în mijlocului terenului de competiţie.

campionat oddity central

FOTO Facebook

Dacă este descoperit sau nu Se încadrează în timp, jucătorii din echipa sa nu primesc puncte. Competiţia durează două zile, până când este declarat marele învingător. Deşi sună amuzant, echipa de căutare este formată din jucători de fotbal american sau de rugby, care sunt extrem de rapizi şi de eficienţi când trebuie să împiedice concurenţii să-şi atingă ţinta. Anul acesta s-au înscris 64 de echipe, de patru ori mai multe decât au participat în 2010, când s-au înfruntat 15 echipe.

campionat oddity central

FOTO Facebook

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite