Un nou concept de business: curse cu autocarul pe model low-cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Pandel, CEO al al agenţiei de turism Christian Tour, introduce transport cu autocarul după modelul companiilor aeriene low-cost, cu bilete la preţuri care vor varia constant de la un euro la câţiva euro, respectiv la zeci de euro, pentru călătorii în ţara şi în străinătate.

Aşa cum se întâmplă în cazul companiilor aeriene, în special la cele low-cost, preţurile biletelor de autocar nu vor mai fi fixe, ci se vor schimbă în funcţie de destinaţie, de momentul achiziţiei şi data plecării. Conceptul există deja în Polonia şi Germania, iar pe piaţă din România este o premieră. 

  

 Transportul cu autocarul se va face prin firmă Memento Bus, compania de transport cu autocarul a Memento Group of Companies, grup care a fost creat de Christian Tour. Flotă Memento Bus are în prezent 15 autocare şi în curând încă 10, după o investiţie de 3 milioane de euro. 

  

Autocarele Memento Bus vor circula către şi între 30 de oraşe din România şi către 11 destinaţii din străinătate, în special în Grecia, Turcia şi Ungaria. Primele curse, către mai multe destinaţii simultan, vor fi din 15 martie, iar biletele ...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

  

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite