Trucuri pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion: care sunt detaliile de care trebuie să ţinem cont

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ştim câteva trucuri şi ne gândim din timp la destinaţia de vacanţă, putem cumpăra bilete de avion foarte ieftine, la orice companie aeriană.

Site-ul de turism momondo prezintă câteva sfaturi pentru turiştii care vor să facă economie atunci când cumpără biletele de avion. Dacă vor respecta aceste „reguli de aur”, ei pot găsi cele mai bune oferte.

Experţii de la momondo spun că ziua cea mai ieftină pentru zbor este marţea, iar cea mai scumpă este sâmbăta. De asemenea, trebuie evitate zborurile în intervalul orar 10.00-15.00, pentru că sunt mai scumpe, scrie Daily Mail. Cele lei ieftine sunt cursele care decolează între orele 18.00-24.00.

Lasse Skole Hense, purtătorul de cuvânt de la momondo, spune că ideal ar fi să cumpărăm biletele de avion cu două luni în avans, mai exact cu 53 de zile înainte. Astfel vom avea o reducere de 26% din preţul normal al biletului.

Totodată, este bine să evităm perioadele în care este vacanţă şcolară, pentru că zborurile vor fi mai scumpe. Ideal ar fi să fim flexibili când alegem zilele în care vrem să zburăm, dar şi rutele alese. Desigur, este indicat să comparăm mai multe oferte şi să fim atenţi şi la ofertele speciale, de tip last-minute sau reducere.

Turiştii care vor să fie mereu la curent cu ofertele companiilor aeriene se pot înscrie la newslettere sau la alerte care îi vor anunţa imediat ce apare o reducere sau o promoţie.

În concluzie, dacă vrem să găsim zboruri ieftine trebuie să alegem o cursă care decolează marţi seara, iar rezervarea să o facem cu 53 de zile înainte de plecare.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite