Ryanair va anula 40-50 de zboruri pe zi până la sfârşitul lui octombrie. Sute de mii de pasageri vor fi afectaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În jur de 285.000 de clienţi vor fi afectaţi de această decizie a companiei iralandeze
În jur de 285.000 de clienţi vor fi afectaţi de această decizie a companiei iralandeze

Ryanair a anunţat că va anula zilnic, în următoarele şase săptămâni (până la sfârşitul lunii octombrie), între 40 şi 50 de zboruri pe zi, pentru a-şi îmbunătăţi punctualitatea. În ultimele două săptămâni, potrivit reprezentanţilor companiei, rata curselor care ajung la timp a scăzut la un nivel inaceptabil.

Mai exact, anulările sunt menite să îmbunătaţească punctualitatea avioanelor companiei, „care a scăzut sub 80% în primele două săptămâni din septembrie“, au spus reprezentanţii Ryanair într-un comunicat, precizând că numărul de zboruri amânate este „inacceptabil“ pentru pasageri.

Potrivit Reuters, ar urma să fie afectaţi în jur de 285.000 de pasageri ai celei mai mari companii europene după numărul de pasageri transportaţi.

Compania irlandeză a trimis deja emailuri primilor clienţi afectaţi, în care le propune acestora fie restituirea banilor, fie curse alternative. Totodată, compania a mai spus că va suporta suprataxa de 40 de euro, impusă de obicei pentru schimbarea zborurilor.

Pe acest site sunt anunţate o parte din lista zborurilor anulate. Deocamdată, dintre zborurile din şi către România, doar Bergamo – Oradea – Bergamo vor fi anulate. Lista zborurilor anulate din 17 Septembrie şi cele ulterioare nu este disponibilă acum.

Compania Ryanair este operează zboruriri, în România, de pe aeroporturile din Bucureşti, Timişoara, Craiova şi Oradea.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite